Gözümün önünde araç yaya ya çarptı...

Aracınız
Bugün iyice gözümün önünde İzmir Karşıyaka bahçelievler de çok kötü bir kazaya şahit oldum..

Sıcakta yaşlı insanların dikkati dağınık oluyor.. lütfen şehir içinde 50 yi geçmeyin...

Az önce karşıdan karşıya geçen yaşlı bir kadına, tahminimce hızı 60. -70 civarında bir wv golf çarptı kadın havalandi ve takla atarak yere düştü, düşerken kafasını vurdu, kafa da travma ve kanama bacakta muhtemelen kanamalı kırık, şoföre kendimi tutamadım, bu ne hiz kardeşim öldürdun kadını diye bağırdım...

sonra pişman oldum, kendisi de çok kötü oldu çünkü...ama kaza sonrası manzara çok kötüydü kendimi bı an tutamadım.

40 yaşında ilk defa böyle bir kazaya canlı şahit oldum, gerçekten çok korkunç...

Allah kimseye yaşatmasın, Allah şifa versin kadına

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Bugün iyice gözümün önünde İzmir Karşıyaka bahçelievler de çok kötü bir kazaya şahit oldum..

Sıcakta yaşlı insanların dikkati dağınık oluyor.. lütfen şehir içinde 50 yi geçmeyin...

Az önce karşıdan karşıya geçen yaşlı bir kadına, tahminimce hızı 60. -70 civarında bir wv golf çarptı kadın havalandi ve takla atarak yere düştü, düşerken kafasını vurdu, kafa da travma ve kanama bacakta muhtemelen kanamalı kırık, şoföre kendimi tutamadım, bu ne hiz kardeşim öldürdun kadını diye bağırdım...

sonra pişman oldum, kendisi de çok kötü oldu çünkü...ama kaza sonrası manzara çok kötüydü kendimi bı an tutamadım.

40 yaşında ilk defa böyle bir kazaya canlı şahit oldum, gerçekten çok korkunç...

Cidden üzücü, bir anlık dikkatsizlik cidden hayat karartıcı sonuçlara yol açabiliyor, herkese çok geçmiş olsun:(

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001

Kaza dediğimiz anlık oluyor. Akan trafikte aniden çıkmalar frene bile basmaya fırsat vermiyor. Çok zor bir durum.En kötüsüde canlılara çarpmaktır. Maddi durum bir yana insanı vicdanen daha çok yıpratır. Allah yakınlarına sabır versin. Sürücü olarak hız kurallarına uymak ve yolu iyi takip edip şüpheli yerde hızı dahada azaltmak yapılabilecek tedbirler dahilindedir.

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Bazen frenlere güveniyoruz ama araçlar gerçekten durmuyor dikkat etmek lazım okul çevrelerinde şehir içlerinde özellikle. Allah şifa versin zor gerçekten.

Geri