Ben de bunu diyorum
2019 ve 2020 de mtv ödemelerimi parafly kredi kartıyla ve epttavm üzerinden gerçekleştirdim. 2019 da gelen puan 2020 de gelmedi. Dediğiniz gibi biri ödeyip haber verirse iyi olur
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba hocam, sanırım bu yıl puan hediyesini kaldırmışlar. İnternette konu ile ilgili şöyle bir bilgi var;
Paraf kredi kartınızla mtv ödemesi yaparak 3 taksit kampanyasından yararlanabilirsiniz. Parafınızla 1 Ocak – 5 Şubat 2021 tarihleri arasında internet şubesi veya
gib.gov.tr üzerinden yapacağınız tek çekim ödemelerini otomatik olarak taksitlendirilecektir.
Kampanya Ayrıntıları
01 Ocak- 05 Şubat 2021 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da
gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.
Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcılarımız, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler.
Parafly, Parafree, Ek, Sanal, Bussines, Esnaf ,Kobi, Eczacı Paraf Kobi ,Eczacı Paraf kartları kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.
Kampanya üst baremi 500.000 TL ile sınırlıdır.
Geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.