Merhabalar aracıma fb7 sis çerçevesine montaj yapılan gündüz ledi taktırmak istiyorum!aracında olanlar memnun mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 251871Ekli dosyayı görüntüle 251873Ekli dosyayı görüntüle 251874Ekli dosyayı görüntüle 251875
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok memnunum.Araca güzel bir görünüm ve hava katıyor.Sinyal özellikli,ayrıca akşam farlar devreye girince kısım yanıyor.Ali Expressten getirttim.Tavsiye ederim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ŞNT Garage firmasını aradım. Montaj dahil 400₺ dedi. Aşağıdaki linklerde daha uygun fiyata satanlar var. Sanırım hepsi gündüz farı olarak tek modlu. Yani sinyal özelliği yok. Malzeme kalitesi veya özellik olarak aralarında bir fark var mı anlayamadım. Size rica etsem inceleyip bakar mısınız. Sizce hangisinden sipariş vereyim. Siz daha iyi anlarsınız.@LooSii Dediğiniz firmadan forumda alış veriş yapan arkadaşlar oldu sorun yaşayanı duymadım ancak N11 de dükkan puanı çok düşük.
Ben aradım ama sinyal özellikli bulamadım. N11'de hangi satıcıdan aldınız. Link vermeniz mümkün mü? Ayrıca rica etsem aracınızın üzerindeki haliyle bir fotoğraf paylaşır mısınız.Ben aldım taktım sinyal özellikli. Ayrı bi hava katıyor. 1 ay kadar önce n11 den 300 tl ye aldım kendim montaj yaptım.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.