Hangi marka kış lastiği önerirsiniz?

Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
146
Tepki puanı
0
Konum
Kayseri
Aracınız
Abilerim aldığım araba son 4 aydır yattığından dolayı eski sahibi kış lastiği almamış. Cumartesi günü kış lastiği alacağım, sizler hangi marka lastik önerirsiniz. Tanıdığım lastikçi patlas al fazla para verme diyor. Sizlerin de görüşlerini almak isterim.
 

kara82

0
Katılım
7 May 2015
Mesajlar
384
Tepki puanı
6
Konum
kütahya
Aracınız
Yasadiginiz sehre gore degisir ama ben gecenlerde kis lastigi degil de, yeni teknoloji "gercek" dort mevsim michelin crossclimate aldim, karda denedim gayet guzel tavsiye ederim. Yaz kis degistirme derdi de kalmadi.
 
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
146
Tepki puanı
0
Konum
Kayseri
Aracınız
Kayseri'de yaşıyorum hocam buralarda hava belli olmuyor öğle hava güzelken akşam kar yağmaya başlıyor. Kışlık lastik almam gerekiyor çünkü haftasonları Erciyes dağına kayak kaymaya gidiyorum. Bu sebepten dolayı kışlık lastik şart bana.
 
Katılım
19 Kas 2015
Mesajlar
904
Tepki puanı
76
Aracınız
Hocam bende Lassa var bir önce ki arabamda Michaelin vardı.Kar performanslarında hicbir fark yok neredeyse.Fakat fren mesafesi olarak Michaelin biraz daha iyi gibiydi.Lassa tavsiye ederim isinizi gayet iyi görür iki kere Ilgaz'a gittim hicbir sorun yasamadım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Katılım
17 Ara 2014
Mesajlar
24
Tepki puanı
0
Konum
far far away
Aracınız
michelin X-Ice North 3


bilgi olsun diye yazıyorum, Türkiye de yok ama bence kesinlikle olmalı (özellikle karlı bölgelerde). bu sene aldım. çivili lastik. 'akıllı çivi' diye bir özelliği var. satıcının anlattığına göre civilerin içine 'sıcaklığa göre genleşebilen diafram' konuluyormuş. kauçuk diaframda yapılan ayarlamaya göre çiviler -5 hava sıcaklığında farklı, -15 hava sıcaklığında farklı şekilde içeri batıyormuş. bulunduğum yerde -20 ye kadar sıcaklık düştü ve deneme şansım oldu. sonuç gerçekten satıcının dediği gibiydi.. asfalta zincirden fazla zarar vereceğini sanmam, Türkiye de özellikle doğuda ve yüksek yerlerde kullanılabilinir.

http://http://www.michelin.ru/RU/ru/tires/products/x-ice-north-3.html

http://www.michelin.ru/RU/ru/tires/products/x-ice-north-3.html
 

Mousto

0
Katılım
24 Eyl 2016
Mesajlar
55
Tepki puanı
0
Aracınız
Petlas snowmaster gayet iyi eski petlas olsa sakın bulaşma derdim ama adamlar kendilerini baya geliştirdi(uçak tekeri filanda yapıyorlar artık ve baya testlere tabii tutuluyor) diğer markalarla aynı kalite sadece diğerlerinin ismi çıkmış başka bir şey yok hem lassa bridgestone gibi yarı türk yapımı değil %100 yerli üretim bende birşey alırken çok araştırırım bizzat gidip kullananlara da sorarım ve kullananların çoğu memnun boşa fazla para saçmaya gerek yok birde sana bulaşma diyeceğim conti nin lastikleri var birkaç tanıdığımda var adamlar yazlık contı kışlık farklı bir marka kullanıyorlar kışın daha az ses geliyor lastiklerden diyorlar
 

Çetin

0
Katılım
7 Eki 2016
Mesajlar
270
Tepki puanı
3
Aracınız
Slm arakadasalar ben cetin ..iki gun önce 2007 elegans aldım ama ön taraftan bilya bizuk gibi bi ugultu geliyo tamirciye gittim bilyanda bisey yok dedi bu araclar yol sesini alir lastiklerinde sertlesmis degistir baya duzelir desi..yani gercektende bu ugultu yol sesi olabilirmi
 
Geri
Üst