Civic FC5 Hasar

11.08.2020 Tarihinde Aracım İle Trabzon Sürmene Küçükdere ilçesinde yapmış olduğum trafik kazasında Aracım Trabzon da Bulunan Honda Beyazlı Servisine Çekici İle Çekilmiş Olup Aracın Onarımı İçin Muallak Tutar 70.000 TL Belirlenmiştir Ardından Geçen 24 ila 26 günlük karar sürecinden sonra aracımın Onarımına başlanmış olup Aracım 35056 TL den Onarım görmüştür yani yarı yarıya düşen bir fiyattan Kaza sonrasında perte çıkacak bir aracı servis exper kasko artık kim dahilse bu konuya pert etmemiştir

Aracımın Kaza sonrasında yine yetkili bir Servisde Kazadan kaynaklı olduğu bildirilen dreksiyon sistemi Arızalı raporu verilmiş olup dreksiyon sisteminin 70 binlik hasarı 35 bine düşürmek için yapılmadığı alalede ortadadır benim kanaatim ce

Yetkili servisde dreksiyon kutusu sisteminin parça fiyatı 25.000 TL olarak tarafıma iletilmiştir zaten + işçilik ücretini de katarsak aşa yukarı 35 bine yapılan hasarımın tekrar 70 bin TL bantlarına çıkacağı gözle görüne bilir şekilde ortadadır

Aracımın 70 binlik hasarlı olduğu halde pert etmeyip yarım yamalak Tamir edilip eksik Tamir edilip tarafıma teslim edilmiştir

Çünkü Aracımın Onarım Masraflarına Yetkili Servis Aracın Dreksiyon Sistemini de Yazdık Demişti Expertiz Görmeden Hasar Listesi Hazırlandığı Sırada

Arkadaşlar Sormak İstediğim Bu Arabadan Soğudum Garanti Aracın Arızalı Dreksiyon Sistemini Karşılamıyor Kasko Biz Yaptık Ne Yapılacaksa Arabayı Verdik Diyor

Şuan Masraf + Arıza + Uğraşma İle Başbaşa Kaldım

Aracın Zaten 52.000 Hasar Kaydı Var Kaskodan Yaptırayım Desem 30 daha Eklenecek üzerine 82 bin olacak Hasar Kaydı ne yapmamı önerirsiniz

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri