Civic FD6 HİSSEDİLİR TİTREME?

Ad Soyad
ilyas bağrıaçık
Aracınız
Civic FD6 2012
ÖNCELİKLE HAYIRLI GÜNLER DİLER SAYGILAR SUNARIM. 2012 MODEL FD6 MODEL CİVİC ARACIM VAR. KM: 173.000'DE. ARAÇTA SIRALI SİSTEM LPG TAKILI. SON 2-3 HAFTADIR SABAHLARI İLK ÇALIŞTIRMADA ARAÇ BENZİNE GEÇENE KADAR MOTORDA HİSSEDİLİR ŞEKİLDE TİTREME VAR. LPG'YE GEÇTİKTEN SONRA TİTREME DURUYOR. YOLDA YADA ROLANTİDE SORUN YOK. SADECE İLK ÇALIŞTIRMADA ARAÇ LPG'YE GEÇENE KADAR OLUYOR. BUJİLER VE SAĞ MOTOR KULAĞI YENİ DEĞİŞTİ SAYILIR. ARAÇ ÇALIŞIRKEN ENJEKTÖR HORTUMLARINI PENSE İLE SIKTIM, TAMAMINDA ARAÇ TEPKİ VERİYOR. İŞ BİLMEZ USTALARA GİDİP BOŞYERE ARACIMA MÜDAHALE ETTİRMEK İSTEMİYORUM (MAALESEF SİLECEK ÇALIŞMADIĞI İÇİN ARACIN MOTORU KOMPLE ELDEN GEÇECEK DİYEN USTALARLA BİLE KARŞILAŞTIK). DAHA ÖNCE BAŞINA GELEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhaba hocam,
Subap ayarı en son ne zaman yapıldı?
İlk marşta araç hemen çalışıyor mu?
Motor ısındıktan sonra benzinde rahat çalışıyor mu?
Genelde benzin deponuz hangi seviyede seyrediyor?

Ad Soyad
ilyas bağrıaçık
Aracınız
Civic FD6 2012
subap ayarı uzun süredir yapılmadı. benzin genelde yarım depo seviyesinde bulunur. ilk marşta hemen çalışıyor sorun olmuyor. benzinde rahat da çalışıyor problem olmuyor.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
subap ayarı uzun süredir yapılmadı. benzin genelde yarım depo seviyesinde bulunur. ilk marşta hemen çalışıyor sorun olmuyor. benzinde rahat da çalışıyor problem olmuyor.
Subap ayarı ile başlanabilir.
Ecuda arıza kodu var mı? Kontrol edilebilir.
Motor kulağı orjinal değil ise oda yapabilir.
Her şey motor soğuk iken oluyor.

Ad Soyad
ilyas bağrıaçık
Aracınız
Civic FD6 2012
Subap ayarı ile başlanabilir.
Ecuda arıza kodu var mı? Kontrol edilebilir.
Motor kulağı orjinal değil ise oda yapabilir.
Her şey motor soğuk iken oluyor.
teşekkür ederim. subap ayarı ile başlayalım o zaman. motor kulağını takan usta tanıdıktı, özellikle kendisi ikaz etti yan sanayi ucuz olur ama sorun olur diye orjinalini takalım demişti.

Geri