Civic FC5 Hızlanma

Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım honda civic 1.6 eco executive 2020 model araç turbosuzmuş ben alırken turbosuz olduğunu bilmiyordum yazılım attırmayı düşündüm ama bu araçlara yapılamıyormuş bunun hakkında bilgisi olan var mı ya da aracı hızlandırmak için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FD6 2008
Hayirli olsun diyeyim oncelikle. Hic kurcalatmayip araci subat gibi geri satip turbolu bi araca gecis yapabilirsiniz . Ne yapilirsa yapilsin bi turbolu gibi gitmeyecektir

Aracınız
Civic FC5 2020
Teşekkür ederim aldığım araç full aksesuarlı ve ekstra özellikleri var aracımı beğeniyorum zaten turbolu model de daha da pahalı oluyor fiyat ki bide yeni yıl da zamda gelir yapabilceğim herhangi bir şey yok mu

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Teşekkür ederim aldığım araç full aksesuarlı ve ekstra özellikleri var aracımı beğeniyorum zaten turbolu model de daha da pahalı oluyor fiyat ki bide yeni yıl da zamda gelir yapabilceğim herhangi bir şey yok mu

> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

> Yeni aracınız hayırlı olsun. Burayı telefon edip sorabilirsiniz. Turbo gibi olmaz. Fakat biraz destek yapabilirlerse daha tatlı olur.
> Ankara Ecumasters chip tuning

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Geri