Civic FC5 Honda App Center Girmiyor?

Ad Soyad
M
Aracınız
Civic FE1 2023
Merhaba 2018 fc5 Eco exe aracım var telefonumdan internet paylaştım bağlantı olduğu halde app Center girdiğimde şebeke yok lütfen internet bağlantını kontrol et hatası alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Ayrıca Google da herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda da bağlantı hatası alıyorum veya girse bile aşırı yavaş hiç bir şey yüklenmiyor

Merhaba 2018 fc5 Eco exe aracım var telefonumdan internet paylaştım bağlantı olduğu halde app Center girdiğimde şebeke yok lütfen internet bağlantını kontrol et hatası alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Ayrıca Google da herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda da bağlantı hatası alıyorum veya girse bile aşırı yavaş hiç bir şey yüklenmiyor
Aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü bulabildiniz mi acaba ?

Hayır hocam siz bulabildiniz mi
Ben uzun araştırmalar sonucu şöyle bir cevaba ulaştım. Honda 2022 yılında Honda App Center ın Türkiyedeki serverlarını kapatmış. Bu sebepten dolayı internet bağlı olsa bile App Center’a giriş yapılamıyor ne yazık ki. Bu araçlar özelende oluşan bir arıza değil hiçbir araç honda app center a bağlantı sağlayamıyormuş.

bende bugün ilk kez aracı kurcalama fırsatı buldum (dün aldım aracı) girmedi bendede, bu arada bi yerde şöye bişey okudum internet ve video işleri için hdmi girişine android tv box takıp kullanabilirsiniz yazıyordu deneyen varmı? yada bilgisi olan

bende bugün ilk kez aracı kurcalama fırsatı buldum (dün aldım aracı) girmedi bendede, bu arada bi yerde şöye bişey okudum internet ve video işleri için hdmi girişine android tv box takıp kullanabilirsiniz yazıyordu deneyen varmı? yada bilgisi olan
İnternet için araca bir şey takılmasına gerek olduğunu sanmıyorum telefon üzerinden veya internet box cihazları ile internet bağlantı sağlanabilir. Video izlemek içinde tv box tarzı şeylerin takıldığını duymuştum. Fakat araç hareket halindeyken yine bir video izlemesine izin vermiyor. Bunun için Honda Hack diye bir yazılım duymuştum onu multimedya sistemine yükleyip o şekilde kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

Geri