Civic EK Honda civic 1.4 yağ sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurkara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Uğur Karaahmetoğlu
Aracınız
Civic aracım yok
Hayırlı akşamlar herkese aracımda ufak bi yağ kaçağı sorunu var bana sorun çıkarır mı yaşayan var mı. Bir de bildiğiniz bi usta var mıdır bu sorunu düzeltecek İstanbulda

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ufak kaçaklar hemen problem çıkarmaz. Yağ seviyesini takip edin. Kaçak nereden kaynaklı olduğu bakılmalı. Üstten ve life alınıp alttan bakılır. Ona göre hareket edilir. Dışarıdan birşey görülmez ama yine azalma var ise segmanlardan şüphelenir.

Ad Soyad
Uğur Karaahmetoğlu
Aracınız
Civic aracım yok
Ufak kaçaklar hemen problem çıkarmaz. Yağ seviyesini takip edin. Kaçak nereden kaynaklı olduğu bakılmalı. Üstten ve life alınıp alttan bakılır. Ona göre hareket edilir. Dışarıdan birşey görülmez ama yine azalma var ise segmanlardan şüphelenir.
Eyvallah ustam sağ ol doğru düzgün bi usta bulsam bakıttırıcam ama zor gibi

Ad Soyad
HAMİ FİLİZOĞLU
Aracınız
Civic EK
istanbulda yakın isen eğer bakıp nerelerinde kaçak var ne yapılması lazım fikir verebilirim sana. ben usta değilim bende kullanıcıyım ama kaçak işmeleri için ben daha önce yaptırdım ordan bir tecrübem var.motorda ciddi kaçak yok ise azalma vesaire bunların içinde en tehlikelisi distribütör yağ kaçağıdır.ilk bunu yaptırmalısınız.

Ad Soyad
Uğur Karaahmetoğlu
Aracınız
Civic aracım yok
istanbulda yakın isen eğer bakıp nerelerinde kaçak var ne yapılması lazım fikir verebilirim sana. ben usta değilim bende kullanıcıyım ama kaçak işmeleri için ben daha önce yaptırdım ordan bir tecrübem var.motorda ciddi kaçak yok ise azalma vesaire bunların içinde en tehlikelisi distribütör yağ kaçağıdır.ilk bunu yaptırmalısınız.
Ben tekirdağdayım da İstanbula giderim hiç sıkıntı değil yeter ki düzgün bi usta olsun azalma falan yok kayışların ordan geliyo çok az yardımcı olursan da valla çok iyi olur kardeşim

Ad Soyad
HAMİ FİLİZOĞLU
Aracınız
Civic EK
kayışların ordan gelen yağ 4 yerden gelir.
1.egzantrik keçesi.
2.ön krank keçesi.
3.karter tarafı.
4.külbütör kapak contası.
Yağ eksilme olmuyor ise az damlama oluyordur bu çoğu bu arabalarda var geneli ön krank keçesidir.Tekirdağda da ustalar var diye biliyorum istanbula. gelmenize gerek yok.
Oraları yaptıracaksanız trigerde sökülüyor o yüzden sökülüyorken devirdaim trigeride yenilemekte fayda var.

Ad Soyad
Uğur Karaahmetoğlu
Aracınız
Civic aracım yok
kayışların ordan gelen yağ 4 yerden gelir.
1.egzantrik keçesi.
2.ön krank keçesi.
3.karter tarafı.
4.külbütör kapak contası.
Yağ eksilme olmuyor ise az damlama oluyordur bu çoğu bu arabalarda var geneli ön krank keçesidir.Tekirdağda da ustalar var diye biliyorum istanbula. gelmenize gerek yok.
Oraları yaptıracaksanız trigerde sökülüyor o yüzden sökülüyorken devirdaim trigeride yenilemekte fayda var.
Burda usta var da ben burdaki ustalardan çok çektim bi yeri yaparken başka yeri bozuyolar o yüzden düzgün usta arıyorum?
Sağ olasın kardeşim yardımcı oldun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri