- Ad Soyad
- Egemen Tıkır
- Aracınız
- Civic EK
İyi günler aracım honda civic 1.4is 2000 model 2 gün önce işe giderken dur kalk yaptığım esnada rölanti 700'de iken araç kendi kendine söndü. (Daha önce rölanti düşüklüğü vardı 400 devire kadar düşüp titreme yapıyordu geçen hafta boğaz kelebeğini temizlettirdim 700 devir civarında çalışıyordu problem yaşatmadı.) Tekrar çalıştırdığımda çalıştı ancak gaza bastığımda devir hiç tepki vermedi ve yine söndü. Bunu 4-5 defa tekrarladı. Daha sonra ışıklarda durunca ben kontağı kapattım. Işık yeşil yanınca araba marş basmadı 2 kere 10 saniye anahtarı çevirmeme rağmen çalışmadı 3.'de çalıştı ancak gaza basınca yine tepki vermeyip stop etti. Sonra bir şekilde çalıştı ve işe vardım. İş çıkışı otoparkta 4-5 dakika çalıştırdım bir problem olmadı ertesi gün ustama gittim ve benzin filtresini sökünce içinden simsiyah benzin aktı ve filtreyi değiştirdik. Daha bir sorun yaratmadı ama arabaya her bindiğimde trafikte dur kalk yaparken korkuyorum tekrar olur diye işi garantiye almak istiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekkürler.