Honda civic fd6

Ad Soyad
Muhammet cerit
Aracınız
Civic FD6 2007
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim bir hafta önce hiç aklımda yokken biranda honda civic otomatik fd6 aldim km 167 binde 11yil boyunca tek elden kullanılmış.Alinca eskisehir özel honda servisinde bütün sıvı bakımlarını yaptirdim sanzuman yağını değiştirtim motor kulağı kopukmus onuda yeniledik.Otomatik olması beni biraz korkutuyor otomatik fd6si olan arkadaslari beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

Aracınız
Civic FD6 2011
Eğer bakımları zamanında yapılmışsa emin ol devir çevir sıkıntı yaşatmaz araç, konfor olarak C segment ama bakımlarını aksatmamanı özellikle söylemem gerekiyor ve keyif ile binebileceğin bir araba hayırlı olsun, ankara istanbul yolunda araca 110km sabit hız ile 4.0 yaktırdım ekonomiktir ayrıca

Ad Soyad
Muhammet cerit
Aracınız
Civic FD6 2007
Eğer bakımları zamanında yapılmışsa emin ol devir çevir sıkıntı yaşatmaz araç, konfor olarak C segment ama bakımlarını aksatmamanı özellikle söylemem gerekiyor ve keyif ile binebileceğin bir araba hayırlı olsun, ankara istanbul yolunda araca 110km sabit hız ile 4.0 yaktırdım ekonomiktir ayrıca
Çok teşekkür ederim kıymetli bilgiler benimle paylaştığınız için bakimlarina dikkat ederim alınca direkt bakıma soktum seviste

Aracınız
Civic FC5 2020
Mann filtre kullanın yada orjinal piyasada Honda logolu çok sahte ürün var bilginiz olsun 67 binden başlayıp 187 bin km ye kadar kulladık 11 yıl boyunca hiç sorun açmadı araç full LPG li idi düzgün ayarla sorunsuz kullanırsınız buji ve subab ayarlarını zamanında yaptırın yeter

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
0km-210.000 km 2009-2023 arası kullandık, bakımını yaparsan yolda koymaz. Şimdiki CVT şanzımanlar gibi değil, süspansiyonu da şimdikiler gibi olsa 10/10 araç her açıdan.

Geri