- Ad Soyad
- Ahmet Ayhan
- Aracınız
- Civic FB7 2012
Değerli arkadaşlar 2022 model fe kasa civic kullanıcısıyım. Aracım genellikle kapalı otoparkta bulunmakta ve nadiren kullanırım. Dün akşam aracımın içinden bişeyler almak istedim ve araca girip çalıştırdığımda karanlık ortam olduğu için ön dikiz aynasının orada bulunan aydınlatma düğmelerinin ikisinde basıp ışıkları yaktım. Daha sonra içaraç içinde işimi bitirip ışık düğmelerine tekrar basmadan ışıklar yanık şekilde aracımı stop edip ayrıldım ve kilitleyip eve çıktım. Sonra bir an aklıma ışıkları açık bıraktığım geldi ve geri aracın yanına geldiğimde iç aydınlatmanın yanmadığını ışıkların kapalı olduğunu gördüm. Durumu teyit amaçlı aracı çalıştırıp tekrar ışıkların yandığını ve bir süre sonra sönmesi gerekirken sönmediğini fark ettim. Burda sorum şu aslında bu araçta iç aydınlatmayı araç çalışır şekilde manuel olarak açıtığımızda geri kapatmasakta araçtan çıkıp stop edip kitlediğimizde sönüyor. Yani bu durumda iç aydınlatmayı açık unuttum akü bitmiş durumu ortadan kalkıyor. Bu durum araç üreticisi tarafından düşünülmüş bir durum mu yoksa benim araçta tuhaflık mu mevcut acaba