Honda Crv 1.5'e lpg takılır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abdur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Abdurrahman Göktaş
Aracınız
Honda CRV
Merhabalar, honda crv 2018 1.5 benzinli aracım var ama şehir içinde aşırı derecede yakıyor. Prins marka plg takılır mi ?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhaba hocam, Honda Civic 1.5 turbo'ya prins marka kit taktıran forumda vardı. Gayet memnun idi. Şimdi çok zaman geçti son durum nedir bilmiyorum. Aynı motor altyapısına sahip olduğu için takılan kit aynıdır.

Aracınız
Civic FD6 2011
1500mBar taktırırsan hem performans kaybın olmaz hemde ekonomik olur, söylemezsen eğer 1200mBar takarlar regülatörü sonra araç neden çekmiyor diye hayıflanır durursun,

Ad Soyad
Abdurrahman Göktaş
Aracınız
Honda CRV
Merhaba hocam, Honda Civic 1.5 turbo'ya prins marka kit taktıran forumda vardı. Gayet memnun idi. Şimdi çok zaman geçti son durum nedir bilmiyorum. Aynı motor altyapısına sahip olduğu için takılan kit aynıdır.
Hocam civiclerle aynı motoru kullanıyor ama crvnin bu modelinde fazla yaygın değil elimde patlar mi diye düşünüyorum

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ad Soyad
Abdurrahman Göktaş
Aracınız
Honda CRV
O zaman önceden taktıran var mı? Araştırmak lazım.
Hocam instagramda görmüşsünüzdür bir lpgci reels atiyor onunla iletişime geçtim şuana kadar 5 tane taktım dedi. Koskocaman 1.5 crvde 5 tane ama bu araç pahalı ve zengin kişilere hitap ediyor ondan da taktırmamış olabilir diye düşündüm. Diğer bir açıdan civiclerde sorunsuz çalışıyor ve bu aracı annem kullanıyor şehir içi yakıt tüketimi 16 litre benzin muhtemelen yazın taktıracağım. Civiclerde performans düşüşü sorunu var mıydı bir de crvde hangi problemlere yol açabilir?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Hocam instagramda görmüşsünüzdür bir lpgci reels atiyor onunla iletişime geçtim şuana kadar 5 tane taktım dedi. Koskocaman 1.5 crvde 5 tane ama bu araç pahalı ve zengin kişilere hitap ediyor ondan da taktırmamış olabilir diye düşündüm. Diğer bir açıdan civiclerde sorunsuz çalışıyor ve bu aracı annem kullanıyor şehir içi yakıt tüketimi 16 litre benzin muhtemelen yazın taktıracağım. Civiclerde performans düşüşü sorunu var mıydı bir de crvde hangi problemlere yol açabilir?
Civic için performans hakkında bir problem duymadım. Şehir içi daha küçük az yakan araç kullanmak daha mantıklı. Yada Crv'yi kullanmayı öğretmelisiniz.

Geri