Hocam prins v3'te onu yaptırabilir miyim?1500mBar taktırırsan hem performans kaybın olmaz hemde ekonomik olur, söylemezsen eğer 1200mBar takarlar regülatörü sonra araç neden çekmiyor diye hayıflanır durursun,
Hocam civiclerle aynı motoru kullanıyor ama crvnin bu modelinde fazla yaygın değil elimde patlar mi diye düşünüyorumMerhaba hocam, Honda Civic 1.5 turbo'ya prins marka kit taktıran forumda vardı. Gayet memnun idi. Şimdi çok zaman geçti son durum nedir bilmiyorum. Aynı motor altyapısına sahip olduğu için takılan kit aynıdır.
O zaman önceden taktıran var mı? Araştırmak lazım.Hocam civiclerle aynı motoru kullanıyor ama crvnin bu modelinde fazla yaygın değil elimde patlar mi diye düşünüyorum
Hocam instagramda görmüşsünüzdür bir lpgci reels atiyor onunla iletişime geçtim şuana kadar 5 tane taktım dedi. Koskocaman 1.5 crvde 5 tane ama bu araç pahalı ve zengin kişilere hitap ediyor ondan da taktırmamış olabilir diye düşündüm. Diğer bir açıdan civiclerde sorunsuz çalışıyor ve bu aracı annem kullanıyor şehir içi yakıt tüketimi 16 litre benzin muhtemelen yazın taktıracağım. Civiclerde performans düşüşü sorunu var mıydı bir de crvde hangi problemlere yol açabilir?O zaman önceden taktıran var mı? Araştırmak lazım.
Civic için performans hakkında bir problem duymadım. Şehir içi daha küçük az yakan araç kullanmak daha mantıklı. Yada Crv'yi kullanmayı öğretmelisiniz.Hocam instagramda görmüşsünüzdür bir lpgci reels atiyor onunla iletişime geçtim şuana kadar 5 tane taktım dedi. Koskocaman 1.5 crvde 5 tane ama bu araç pahalı ve zengin kişilere hitap ediyor ondan da taktırmamış olabilir diye düşündüm. Diğer bir açıdan civiclerde sorunsuz çalışıyor ve bu aracı annem kullanıyor şehir içi yakıt tüketimi 16 litre benzin muhtemelen yazın taktıracağım. Civiclerde performans düşüşü sorunu var mıydı bir de crvde hangi problemlere yol açabilir?