Evet seriali girdim 150 tl ödedim ama hala çözülüyor diyor sistem bekliyorKodu girdiğinizde ücretlendirmeyle karşılaşıyorsunuz. Takribi Türk lirası ile 140 TL ye geliyor.
Merhaba şifreyi nasıl bulabiliriz yardımcı olabilir misiniz hocamÖncelikle herkese iyi günler dilerim..
2012 Fb7 araç aldım. Üzerinde android multimedya sistemi vardı ve sürekli arıza yapıyordu. İnternet ortamından orijinal teyip aldım ve yerine montajını yaptım ancak hiçbir şekilde teyipi çalıştıramadım. Çünkü benden şifre istiyordu.. Kimi açma kapatma düğmesine basılı tut açılır , kimide açma düğmesiyle push düğmesine basılı tut açılır dedi ama nafile.. Servisi aradım sordum, şifre yok bu teyiplerde dediler. Ancak şifre var.
Uzun uğraşlar sonucunda şifremi buldum ve artık kullanıyorum.
Benim gibi mağdur olup şifresini bilmek isteyen yada ihtiyacı olana Ücretsiz şekilde veririm.
Gerekli olan tek şey teyip in üstündeki seri numarasıdır.
Türkiyedeki araçlarda da varmı bilmiyorum fakat burda FB7 kasalardaki torpidoyu actıgınızda torpidonun sol ve sag tarafinda radyo kodu etikete yazilmis sekilde.Merhaba şifreyi nasıl bulabiliriz yardımcı olabilir misiniz hocam
Ben baktım fakat bulamadım hocamTürkiyedeki araçlarda da varmı bilmiyorum fakat burda FB7 kasalardaki torpidoyu actıgınızda torpidonun sol ve sag tarafinda radyo kodu etikete yazilmis sekilde.
Merhaba, hondaradiocodes.com sitesine teyibin üzerinde yazan seri no gönderin 7 dolar ödeme istiyor sonrasında kodu size gönderiyorlar. Ben bu şekilde aldım.Ben baktım fakat bulamadım hocam
Selamun aleyküm abim bende başka bi araçtan sökülme teyp aldım maalesef code istiyor bana yardımcı olma şansın var mıÖncelikle herkese iyi günler dilerim..
2012 Fb7 araç aldım. Üzerinde android multimedya sistemi vardı ve sürekli arıza yapıyordu. İnternet ortamından orijinal teyip aldım ve yerine montajını yaptım ancak hiçbir şekilde teyipi çalıştıramadım. Çünkü benden şifre istiyordu.. Kimi açma kapatma düğmesine basılı tut açılır , kimide açma düğmesiyle push düğmesine basılı tut açılır dedi ama nafile.. Servisi aradım sordum, şifre yok bu teyiplerde dediler. Ancak şifre var.
Uzun uğraşlar sonucunda şifremi buldum ve artık kullanıyorum.
Benim gibi mağdur olup şifresini bilmek isteyen yada ihtiyacı olana Ücretsiz şekilde veririm.
Gerekli olan tek şey teyip in üstündeki seri numarasıdır.
er için bildiğim bir sitenin linkini paylaşayım, bu sitedeki ilgili kısma cihazınızın seri kodunu yazarsanız site gerekli kodu vere