Bir haftadır müzik dinliyorum Alpine hoparlörlerimle.
Ön kapılarda 2 adet Alpine, arka cam konsolda 2 adet Alpine.
Sadece sol ve sağ kapıda dikiz aynalarının yanında bulunan 2 adet tweeter
hoparlör fabrikadan arta kalan.
Eski hoparlörler ile mukayese mümkün değil.
Kanmayın müzik setçilerine; "Aabi randıman alamazsın; farkı fark edemezsin; illa da anfi alacaksın; illa da
bagaja bavul kadar büyük subwoofer koyacaksın".
Tabii ki sizi daha çok masrafa sokmak isteyecekler. Ne bekliyordunuz ki?
Şöyle mi deselerdi:
"Aman Aabi; devir tasarruf devri; gereksiz bir ton masrafa girip de 45 Ah kapasiteli (zaten limitlerde
çalışan) arabanın aküsüne daha da çok yük bindirme; makul bir fiyata bu işi halledelim".
Tabii. Tabii.
Ben Navitech 4 x 50 Watt MOSFET cihaz+anfi ve bu 4 adet Alpine hoparlör ile müüüüthiiiiiş keyif alıyorum.
Keşke daha önce değiştirseydim su cılız sivrisinek gibi fabrika hoparlörlerini. Tanesi herhalde 10 gram ağırlığında.
Yallah, şüfeer Yallah.
:driver:
Çıstak, çıstak, dup tıss, dup tıss, daba daba dubada..
8)
Ön kapılarda 2 adet Alpine, arka cam konsolda 2 adet Alpine.
Sadece sol ve sağ kapıda dikiz aynalarının yanında bulunan 2 adet tweeter
hoparlör fabrikadan arta kalan.
Eski hoparlörler ile mukayese mümkün değil.
Kanmayın müzik setçilerine; "Aabi randıman alamazsın; farkı fark edemezsin; illa da anfi alacaksın; illa da
bagaja bavul kadar büyük subwoofer koyacaksın".
Tabii ki sizi daha çok masrafa sokmak isteyecekler. Ne bekliyordunuz ki?
Şöyle mi deselerdi:
"Aman Aabi; devir tasarruf devri; gereksiz bir ton masrafa girip de 45 Ah kapasiteli (zaten limitlerde
çalışan) arabanın aküsüne daha da çok yük bindirme; makul bir fiyata bu işi halledelim".
Tabii. Tabii.
Ben Navitech 4 x 50 Watt MOSFET cihaz+anfi ve bu 4 adet Alpine hoparlör ile müüüüthiiiiiş keyif alıyorum.
Keşke daha önce değiştirseydim su cılız sivrisinek gibi fabrika hoparlörlerini. Tanesi herhalde 10 gram ağırlığında.
Yallah, şüfeer Yallah.
:driver:
Çıstak, çıstak, dup tıss, dup tıss, daba daba dubada..
8)