İki bakım hediye çeki kayıp ?

Aracınız
Civic FC5 2020
Selam arkadaşlar arabam şu an tam 10.000 de Antalya'da tatildeyim,İstanbul'a gelince bakım yaptıracaktim ama torpidomda sakladigim bakım için verilen iki adet bedava bakım ceini bulamıyorum ? (arabamı alırken hediye verilmişti)
Acaba diyorum aracı aligim yer,istanbul Altunizade de buna çözüm bulabilirler mi?
Yoksa zaten garantiy bozdurup başka yerde bakım yaptıracağım ??

Aracınız
Civic FC5 2019
Selam arkadaşlar arabam şu an tam 10.000 de Antalya'da tatildeyim,İstanbul'a gelince bakım yaptıracaktim ama torpidomda sakladigim bakım için verilen iki adet bedava bakım ceini bulamıyorum ? (arabamı alırken hediye verilmişti)
Acaba diyorum aracı aligim yer,istanbul Altunizade de buna çözüm bulabilirler mi?
İlla ki kayıtlarında mevcuttur, değilse bile yenisini düzenleyip verirler. İki bakım dışarda bile yaklaşık 1500 lira serviste 3500 lira yazıktır paranıza ve eminim ona göre de bedel odemissinizdir her ne kadar hediye de olsa. Bakımı almasaydiniz başka hediye alacaktiniz.

Aracınız
Civic FC5 2019
Ben uğraşamam derseniz vekalet gönderin ben uğraşmayım:) tam da 40 bin bakımı yaklaşmışken kirisiriz birer tane:)

Aracınız
Civic FC5 2020
Ben uğraşamam derseniz vekalet gönderin ben uğraşmayım:) tam da 40 bin bakımı yaklaşmışken kirisiriz birer tane:)
Hakkım var ise mecburen ugrsacam? salı günü bı ayışığı otomotive gideyim. Sonuçta arabayı alırken bakım parasıni hediye verdiler ama parasını vermiştim.cunku başka aksesuar istememiştim,onlarda mecburen iki bakım ilave ettiler

gunesec

Özel Üye
Çeke gerek yok, sistemlerinde kayıtlı. Ben 10000bakımı için çek vermedim, onlar sistemden buldu. Ankara Efe plaza.

Aracınız
Civic FC5 2019
Hakkım var ise mecburen ugrsacam? salı günü bı ayışığı otomotive gideyim. Sonuçta arabayı alırken bakım parasıni hediye verdiler ama parasını vermiştim.cunku başka aksesuar istememiştim,onlarda mecburen iki bakım ilave ettiler
Tam da demek istediğim bu, hakkını tabi ki arayacaksın ve önemli de bir hediye.

Geri