Dudulluya gittim 2 hafta önce 3 fren lambam yanmıyor diye bıraktılar 10 tllik ampül için kişiden kişiye değişiyor sonraki hafta tekrar gittim genç benden 4 5 yaş büyük birisi vardı kusura bakıp direk geçirdi Kurtköy Tuzla buralar bakmıyor diye duydum ama gitmediğim için bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. Ayın 19’unda muayenem bitiyor. Randevu alacağım 17 Nisan Cumartesi için. Önereceğiniz bir yer var mı? Muayeneden bırakmayan, saçma sapan kusurlar aramayan bir yer?
hocam fren lambanız patlaksa nasıl muayeneden gececeksiniz? Zaten “Fren lambasının yanmaması” ağır kusurlardan olduğu için; araç muayenesinde geçemez ve muayene tekrarı yaptırılır. Eğer fren lambası patlak olarak muayeneden geciriliyorsa TUVTURKe dava acmak lazım, temiz tazminat alınırDudulluya gittim 2 hafta önce 3 fren lambam yanmıyor diye bıraktılar 10 tllik ampül için kişiden kişiye değişiyor sonraki hafta tekrar gittim genç benden 4 5 yaş büyük birisi vardı kusura bakıp direk geçirdi Kurtköy Tuzla buralar bakmıyor diye duydum ama gitmediğim için bilmiyorum
10 liralık ampul dediğiniz şey bir cana mal olabilir.
Ne günlere kaldık yaa...
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıkıntı onda değil o güne kadar bekledim orda hiç bir sıkıntı yoktu içeri girince patladı10 liralık ampul dediğiniz şey bir cana mal olabilir.
Ne günlere kaldık yaa...
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi