Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: istanbul anlık mini buluşma istekleri.Ynt: istanbul anlık mini buluşma istekleri.Buluşmayı bugün gercektistirdik.@smoch@dr.ersoy ve ben hoş sohbet muhabbet ve bi kaç ufak dokunuş yaptırdık ..Diğer arkadaşlar iş ve başka durumlar yüzünden aramızda olamadılar inşallah daha sonra[emoji4]Elimde olan bi kaç resmi paylasayim çoğu fotoyu @smoch arkadaşımız çekti musayit olduğunda paylaşacaktır [emoji6]Lpg dolum ağzını kısaltmaya giderken.Aparatlar kısalırken tornacı arkadasin bize ikramı ..başka yerde iskender yesem belki bu hazzı alamazdim[emoji3]Sonra vazgecilmezim BIM ve kapanis[emoji3] [emoji3]
Ynt: istanbul anlık mini buluşma istekleri.
Buluşmayı bugün gercektistirdik.
@smoch
@dr.ersoy ve ben hoş sohbet muhabbet ve bi kaç ufak dokunuş yaptırdık ..
Diğer arkadaşlar iş ve başka durumlar yüzünden aramızda olamadılar inşallah daha sonra[emoji4]
Elimde olan bi kaç resmi paylasayim çoğu fotoyu @smoch arkadaşımız çekti musayit olduğunda paylaşacaktır [emoji6]
Lpg dolum ağzını kısaltmaya giderken.
Aparatlar kısalırken tornacı arkadasin bize ikramı ..başka yerde iskender yesem belki bu hazzı alamazdim[emoji3]
Sonra vazgecilmezim BIM ve kapanis[emoji3] [emoji3]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.