Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: İSTANBUL BULUŞMASIYnt: İSTANBUL BULUŞMASI[quote author=eray link=topic=681.msg11328#msg11328 date=1409589341]Merhaba Cumartesi günü işten çıkıp kimse gelemez derim. :driver:Pazar yapalım saat 11 de buluşalım derim. orada buluşalım Dere etrafında çok güzel oturup konuşup yemek yiyip çay kahve içeceğimiz yürüyerek farklı köylerin kır kahvelerine gidebileceğimiz yerler var Ben de Çayırova tarafından geleceğim ( 55 km Paşa köy yolundan ) k:Navigasyon adresini veriyorum1köprü yolu2.köprü yolu[size=18pt]Buluşma adresi (Taşdelen sapağı kavşak Petrol ofisi) PAŞAKÖY KÖYÜ ŞİLE CADDESİ NO 14 SANCAKTEPE İSTANBUL BENZİN İSTASYONU TELEFON NUMARASI 0216 3046370[/size]Atilla Khan na özelden cep telefonumu veriyorum olmayanlar Atilla Khan a versin o da olmayanlara versin[size=24pt]NOT:KAÇ BULUŞMA OLDU BOZHANE DE VOSVOSLAR GELDİ MOTORLULAR GELDİ TOYOTOLAR GELDİ OPELCİLER GELDİ HERKES GELEBİLİYORSA ARABASI İLE GELSİN DERİM [/size] :clap: :hsg: :thank: :gut:
Ynt: İSTANBUL BULUŞMASI
[quote author=eray link=topic=681.msg11328#msg11328 date=1409589341]
Merhaba Cumartesi günü işten çıkıp kimse gelemez derim. :driver:
Pazar yapalım saat 11 de buluşalım derim.
orada buluşalım Dere etrafında çok güzel oturup konuşup yemek yiyip çay kahve içeceğimiz yürüyerek farklı köylerin kır kahvelerine gidebileceğimiz yerler var Ben de Çayırova tarafından geleceğim ( 55 km Paşa köy yolundan )
k:
Navigasyon adresini veriyorum
1köprü yolu
2.köprü yolu
[size=18pt]Buluşma adresi (Taşdelen sapağı kavşak Petrol ofisi) PAŞAKÖY KÖYÜ ŞİLE CADDESİ NO 14 SANCAKTEPE İSTANBUL BENZİN İSTASYONU TELEFON NUMARASI 0216 3046370[/size]
Atilla Khan na özelden cep telefonumu veriyorum olmayanlar Atilla Khan a versin o da olmayanlara versin
[size=24pt]NOT:KAÇ BULUŞMA OLDU BOZHANE DE VOSVOSLAR GELDİ MOTORLULAR GELDİ TOYOTOLAR GELDİ OPELCİLER GELDİ HERKES GELEBİLİYORSA ARABASI İLE GELSİN DERİM [/size] :clap: :hsg: :thank: :gut:
Eray Hocam yani navigasyona Bozhane Köyü değil benzinciyi mi yazalım o şekilde daha mı kolay olur diyorunuz ?
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.