tesekkur ederimVe aleykümselam
Forumda bu konu ile ilgili çok yazıldı. Arama yaparak ulaşabilirsiniz. Eklediğim linkler sizin için nokta atışı olanlar.
Civic FC5 - Lastik önerisi
18 jant alıcam hangi lastiği kullanmalıyım ve ebatları ne olmalı ? iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Civic FC5 - FC5 JANT TAVSİYELERİ
Arkadaşlar merhaba forumda beni çok aydınlatacak bir şey bulamadım o yüzden böyle bir konu açıyorum. 2020 Elegance Eco Civic aracım için jant lastik bakıyorum. Üzerindeki orjinal jantları satıp yeni jant almak mı mantıklı Yoksa onlara kışlık olarak kullanıp yazlık için büyük güzel bir jant almak...www.civictr.com
Civic FC5 - Lastik Tavsiyesi
Öncelikle selamlar arkadaşlar Honda Civic Fc5 aracıma 18" jant aldım fakat lastik ebatı seçme konusunda kararsız kaldım. 225/45/R18 lastik almayı planlıyorum ama nasıl olur arabanin konforuna gidişine etkisi olur mu? Yük altında çamurluğa sürtme gibi bir durum söz konusu olur mu? Bu konuda...www.civictr.com
maşallah çok güzel olmuş 235/40/18mi lastik ebatı? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
güzel bi deneyim olmuş öne 225 arkaya 235 takıyor bazıları sizin de bu şekilde miTeşekkür ederim, hayır, herhangi bir problem yaşamadık. RS'i bayiden bu lastik ve jantlarla almıştık, Sport Plus da bizim, RS ona göre hala bir tık daha yumuşak ve konforlu. Sport Plus üzerinde Primacy var, RS üzerindekiler Pilot 4 ve fren performansı biraz daha iyi.
Bu da ikisinin rolling karşılaştırması: