Civic FD6 Kalofier peteği değişimi?

Ad Soyad
Orhan Atakan
Aracınız
Civic FD6 2009
Arkadaşlar fd 6 nın kalofier peteğini değiştirmek çok mu zahmetli
Şöyle bir araştırdım da tüm göğüs sökülüyor falan yazan olmuş
Değşimi kaç para acaba

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Evet kalorifer peteği değişimi zahmetlidir. Yeri ve pozisyonu itibariyle öyledir. Genelde göğüs sökülerek yapılır. Göğüs sökmeden bazı uygulamalar var. Bir video paylaşacağım.
Göğüs sökme işçilik 5.000 TL. ve yukarı doğru gider. Göğüs sökme daha önceden yapan usta olursa güzel olur. Sonradan trim sesleri ve başka problemler yaşanabilir.

Ad Soyad
Veyis Yurdunkulu
Aracınız
Civic FD6 2011
Ben kendim değiştirdim.

El becereniz nedir bilemiyorum ama tahmini 1 saat sürer ben geçen sene ramazan da değiştirdim.

Göğüsü sökmeden şoför tarafından alttan söktüm taktım boruları keserek yaptım. Sorun yaşamadım daha önce de başka arabalarım da da değiştirmiştim video vardır YouTube da işlem basit.

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Evet kalorifer peteği değişimi zahmetlidir. Yeri ve pozisyonu itibariyle öyledir. Genelde göğüs sökülerek yapılır. Göğüs sökmeden bazı uygulamalar var. Bir video paylaşacağım.
Göğüs sökme işçilik 5.000 TL. ve yukarı doğru gider. Göğüs sökme daha önceden yapan usta olursa güzel olur. Sonradan trim sesleri ve başka problemler yaşanabilir.

Bu videoda gayet açık ve basit olarak anlatılmış tüm detaylar kullanılabilir. Ben çoğu parça değişimini bu video ile yaptım desem yeridir.

Geri