Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR MERHABA, FB7 IÇ KAPI KOLLARI ESKIMEYE VE SOLUK RENK OLMAYA BAŞLADI. BUNUN İÇİN BOYA YAPMAYI DUSUNUYORUM. ÖNERILERINIZ NEDIR NE YAPABİLİRİM, NE KULLANABİLİR
Merhaba arkadaşlar
2012 model fb7 aracımin iç kapı kollarında soyulma ve renk atması vardı. Bu sokağa cikma yasağını fırsat bilip söküp boyadım.
Boyacidan plastik aksam için mat siyah boya yaptırdım. Yanında ince ve kalın zımpara birde boyacı kecesi aldım. Tabi astar ve vernikte aldım. Parçalari soktum önce kalın zımpara ile üstünde ki boyayi aldım sonra ince zimpara ile zemini baya bı pürüzsüz hale getirdim. Boyacı kecesiyle temizledikten sonra astarı vurdum.
2-3 kat boya vurup her arada 20-30dk bekledim en son 2 kat vernik attım. Baya güzel oldu...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.