1xbet

Civic FD6 Karter Tapası Diş açma?

Ad Soyad
Seyit ömer
Aracınız
Civic FD6 2009
2009 Fd6 manuel civic arabayı yağ değişimi için ustaya götürdüm, Kartere diş açılması gerektiğini daha önce de açılmış olduğunu söyledi, mecbur açtırdık. Şimdi bu sorun olur mu, ne kadar süre böyle yağ değişimi yaptırabilirim,(sonraki götürmemde yine diş açılması gerekiyor mu?)
en sonunda karter değişimi gerekirse servisinde varmıdır, çıkma kolay bulunur mu.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhaba hocam, karter tapası takarken dikkatli olmak lazım. Her değişimde contası değişse güzel olur. Tapa çok sıkılmaz! Çok sıkılırsa karter çatlar daha büyük problem olur. Diş atlama ise daha önceden takarken oluşmuş olabilir. Zamanla da oluşmuş olabilir. Yeni diş açıp kurtarılma yoluna gidilir. Nitekim alüminyum malzemedir. Yeni tapa ve conta yeterli miktarda sıkılır. Tedbir olarak çevresine silikon sıkılabilir. Yer basınçtan ziyade sıcağa maruz kalır.
Karterin çıkması bile çok pahalıdır. Sıfırını düşünemiyorum bile!
Bu tarz kullanmaya devam edin. Terleme olabilir. Fakat çok yağ kaçağı olmaya başlar ise değişime gidilebilir.

Ad Soyad
Seyit ömer
Aracınız
Civic FD6 2009
Merhaba hocam, karter tapası takarken dikkatli olmak lazım. Her değişimde contası değişse güzel olur. Tapa çok sıkılmaz! Çok sıkılırsa karter çatlar daha büyük problem olur. Diş atlama ise daha önceden takarken oluşmuş olabilir. Zamanla da oluşmuş olabilir. Yeni diş açıp kurtarılma yoluna gidilir. Nitekim alüminyum malzemedir. Yeni tapa ve conta yeterli miktarda sıkılır. Tedbir olarak çevresine silikon sıkılabilir. Yer basınçtan ziyade sıcağa maruz kalır.
Karterin çıkması bile çok pahalıdır. Sıfırını düşünemiyorum bile!
Bu tarz kullanmaya devam edin. Terleme olabilir. Fakat çok yağ kaçağı olmaya başlar ise değişime gidilebilir.
Teşekkür ederim,
Her yağ değişiminde Sürekli yeni diş mi açılır, bu diş açtırma işlemi satış gibi bir düşüncem olursa satışını zorlaştırır mı

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Rica ederim.
Teşekkür ederim,
Her yağ değişiminde Sürekli yeni diş mi açılır, bu diş açtırma işlemi satış gibi bir düşüncem olursa satışını zorlaştırır mı
Hayır her yağ değişiminde yapılmaz. Tapa takılamadığı için bu yöntem uygulanmaktadır.
Satışta bir problem olmaz. Yağ kaçağı çok olur. Damlama yapar ise expert damlama var diye yazar. Ama yeni conta ve silikon ile büyük ihtimalle problem çözülür.

Geri