Kayıp tek plaka?

Aracınız
Civic FC5 2020
merhaba,

ön plakamı birileri söküp atmış, düşme olayı olmadı, plakalığım kırılmış duruyor.
yeni plaka çıkarmak için sadece bağlı bulunduğum trafik şubesine diğer plakam ile ile mi gideceğim? başka bir şey yapmama gerek yok mu? tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
merhaba,

ön plakamı birileri söküp atmış, düşme olayı olmadı, plakalığım kırılmış duruyor.
yeni plaka çıkarmak için sadece bağlı bulunduğum trafik şubesine diğer plakam ile ile mi gideceğim? başka bir şey yapmama gerek yok mu? tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Olaya biraz farklı açıdan yaklaşayım.

Plaka başkası tarafından söküldü ise durum vahim.
Emniyete giderek müracaatta bulunmanız gerekir.
Bölgede kamera tespiti yapılabilarak kimin söktüğü hakkında araştırma yapılabilir.
Plakanız ikiz plaka olarak veya Terör olaylarında kullanılabilir. Büyük sorun yaşayabilirsiniz.

Aracınız
Civic FC5 2020

Bölgede kamera tespiti yapılabilarak kimin söktüğü hakkında araştırma yapılabilir.
Plakanız ikiz plaka olarak veya Terör olaylarında kullanılabilir. Büyük sorun yaşayabilirsiniz.
kamera yok çünkü kendi oturduğum sokak.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001

Evet hocam bu mesele de var. Kötü amaçlı kullanılırsa araç sahibi zor duruma girebilir. Tanıdığım bir memur var. Böyle durumlarda ne yapıyorlar bir sorayım.

Aracınız
Civic FC5 2020

bu arada dediğiniz gibi en yakın trafik şubesine gidip dilekçe yazacağım. ne olur ne olmaz

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
@Zaferdurukan hocam memur arkadaşa sordum. Trafik tescil ve notere gidip plaka komple değişim yapılacak dedi. Neden değişim yapıldığını belirtirseniz not düşerek herhangi problem olduğunda müdahale edebilirler.

Aracınız
Civic FC5 2020
@Zaferdurukan hocam memur arkadaşa sordum. Trafik tescil ve notere gidip plaka komple değişim yapılacak dedi. Neden değişim yapıldığını belirtirseniz not düşerek herhangi problem olduğunda müdahale edebilirler.
haydaa başıma iş açıldı resmen,google da bende araştırdım tek plaka kayıp olduğunda var olan plakayı trafik subeye götürüyormuşum ama noter işi yok,iki plaka da kayıp olursa noter devreye giriyor diye açıklama vardı :(

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
haydaa başıma iş açıldı resmen,google da bende araştırdım tek plaka kayıp olduğunda var olan plakayı trafik subeye götürüyormuşum ama noter işi yok,iki plaka da kayıp olursa noter devreye giriyor diye açıklama vardı :(
Benim görüştüğüm trafik polisi idi. Farklı fikirler var. Trafik tescil ile görüşün daha önce bu tarz bir durum yaşanmıştır. Nasıl bir yol izliyorlar size bilgi verirler.

Aracınız
Civic FC5 2020
320 lira notere verdim,240 lira tek plaka basımina yaptırdım ,ek olarak aküm bitti🤣 4000 TL varta akü taktırdım,yol yardim olarak geldiği için pahalı geldi galiba

Geri