- Ad Soyad
- Ahmet çağın
- Aracınız
- Civic FC5 2020
arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız keyifli günler dilerim. 2020 model fc5 eco executive kasa arabamla bir kazaya karıştık. servisçi abimiz ters şeritten gelip önümüze kırarak ön tamponumu dağıttı. şansımıza ne çamurlukta/kaputta ne sinyal/farlarda nokta kusur yok sadece typer ön tampon kırıldı. karşı taraf %100 kusurlu çıkacak gibi duruyor. aracımda kasko yoktu yeni sahibiyim yaptırma fırsatı bulamadım. sizlere sormak istediğim birkaç soru olacak ilk kazama karıştım prosedürü fiyatlandırma politikasını bilmiyorum bilgili arkadaşlarım/abilerim yol gösterirse çok memnun olurum. Şuan aracım yetkili serviste yarın ekspertiz gelecek işler detaylandırılacak.
bu durumda;
1*Yetkili servis özel servis arasında nasıl bir farkla karşılaşabilirim?
2*yetkili serviste çıkacak tramer değer kaybı olarak beni mağdur eder mi? Daha sonrasında değer kaybı dilekçesiyle başvuru vs. yapacağım
3*Diyelim ki yetkili servis 30bin tl masraf çıkarttı ben bunu karşıladım aracı teslim aldım karşı tarafın sigortası bu fiyat çok yüksek bizim fiyat aldığımız çıkma veya yedek parça fiyatları 15bin tl size bu kadar ödeme yaparız deme şansları var mı böyle bir durum karşısında nasıl yol izlemem gerekir?
vakit ayırıp cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum. tekrardan belasız keyifli günler diliyorum
bu durumda;
1*Yetkili servis özel servis arasında nasıl bir farkla karşılaşabilirim?
2*yetkili serviste çıkacak tramer değer kaybı olarak beni mağdur eder mi? Daha sonrasında değer kaybı dilekçesiyle başvuru vs. yapacağım
3*Diyelim ki yetkili servis 30bin tl masraf çıkarttı ben bunu karşıladım aracı teslim aldım karşı tarafın sigortası bu fiyat çok yüksek bizim fiyat aldığımız çıkma veya yedek parça fiyatları 15bin tl size bu kadar ödeme yaparız deme şansları var mı böyle bir durum karşısında nasıl yol izlemem gerekir?
vakit ayırıp cevap vereceklere şimdiden teşekkür ediyorum. tekrardan belasız keyifli günler diliyorum