Konuya cevap cer

[MENTION=657]mrtklc[/MENTION] kardeşim geçmiş olsun öncelikle, çok şükür henüz bir kazaya karışmadım fakat 3 adet kazalı araç aldım ihaleden kaza oranının %85 lerde olmasına felan gerek yok pert olması için.

Şu anda bindiğim araçta ağır hasarlı geçiyor ve hasar tutarı servisin belirlediği tutar 21.000 TL ben aracı 2 Bin TL ye tamir ettirdim sol ön kapı sol ön çamurluk sol taşıyıcı ve sol marşbiyel ucu düzeldi ve boyandı bunun dışında aracımda hiçbir şey yoktu ve bu aracı perte ayırmışlardı. diğer 2 aracımda bunun gibiydi.

Eğer servis aracın için 11.000 Rakkam çıkarttıysa pert olma olasılığı yok bence. 20.000 üzerinde olsaydı pert olurdu aracın paranı alırdık direk. Birde zaten sigorta şirketi perte ayırdığı aracı ihale yöntemi ile satıyor ve araç satılmadan da senin paranı ödemiyor geciktiriyor sallıyor.

Aslında sigorta şirketi pert olan araçtan çok zarar etmiyor hatta bazılarından kâr bile ediyorlar.

Sözün özü aracını dışarıda yaptırsaydın tecrübeli biri olarak en fazla 2 binliran giderdi. Servis olduğu için bu rakkam çıktı oda hasarlı olarak görünecek tramerinde değer kaybınıda aldıktan sonra HONDA sağlam araçtır bin arabana rahatına bak ALLAH daha büyük kazalardan korusun senide bizleri de.

Geri