Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=sk67a link=topic=906.msg17776#msg17776 date=1414996793]
Su an hala yaz lastiklerini kullaniyorum.
Siz kis lastiklerine hangi ayda geciyorsunuz?
Ankara'nin havasi biraz farkli olsa da yakin tarihlerde kis lastiklerine geciyoruz diye tahmin ediyorum.
[/quote]Normal şartlarda Kasım ayı başı itibariyle kışlıkları takar, Mart sonunda da yazlıklara geri dönmerim.
Bu hafta sonu yoğunluktan değişim yapamadık. Öneümüzdeki hafta sonu hallederiz.
Zayen jant lastik takılı hazır. Değişim kolay.
[quote author=Gelendostlu link=topic=906.msg17802#msg17802 date=1415006906]
Normal şartlarda Kasım ayı başı itibariyle kışlıkları takar, Mart sonunda da yazlıklara geri dönmerim.
Bu hafta sonu yoğunluktan değişim yapamadık. Öneümüzdeki hafta sonu hallederiz.
Zayen jant lastik takılı hazır. Değişim kolay.
[/quote]
Benim de yeni satın aldığım Toyota jantlar sayesinde jant-lastik takım hazır olacak İnşallah !
Ben de bu hafta veya gelecek hafta başı kışlık lastiklere geçerim.
Hanımın Qashqai kışlık lastiklerini de değiştirmem lazım. Demek ki onun araba bir gün bende olacak.
Biraz Bose müzik sistemini dinlerim; kulaklarımın pası açılır.
[]
[quote author=Yigit Usta link=topic=906.msg17452#msg17452 date=1414851415]
Merhaba arkadaslar araba yenı ilk defa kış lastıgı alacagız bır onerısı olan var mıdır?
not: Ankaradayım Kar,Don, Buzlanma..
[/quote]
Aracım icin goodyear ultragrip 9 aldım. Yagmurlu ortamda deneme sansım oldu ve oldukça memnun kaldım, öneririm
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.