Koltuk arası ve Bluetooth kablo değişikliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dodi34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dodi34

0
Aracınız
Merhaba,

Sık sık telefonu koltuk arasına düşürdüğüm için basit ama etkili bi çözüm buldum netten çiftini 17 tl ye aldım.

Makyajsız fb7 lerde Bluetooth olmadığı için aparat ile yapıyoruz. Kutusundan çıkan mini aux kablosuyla ses az çıkıyordu. Bugün kaliteli aux kablosu ile Bluetooth da inanılmaz ses arttı bass ve tizler çok güzel oldu.

IMG_7954.JPGIMG_7955.JPG

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=5217]dodi34[/MENTION] Hayırlı olsun, son attığım linkteki gibi resimleri yüklemediğin için resimlerin kalitesi düşmüş :)

Aracınız
Merhaba,

Sık sık telefonu koltuk arasına düşürdüğüm için basit ama etkili bi çözüm buldum netten çiftini 17 tl ye aldım.

Makyajsız fb7 lerde Bluetooth olmadığı için aparat ile yapıyoruz. Kutusundan çıkan mini aux kablosuyla ses az çıkıyordu. Bugün kaliteli aux kablosu ile Bluetooth da inanılmaz ses arttı bass ve tizler çok güzel oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 5483Ekli dosyayı görüntüle 5484

Bu uyguladığınız bluetoot aparat hakkında bilgiyi nereden bulabilirim. Ben de uygulamak istiyorum da.. nerden kaça alıyoruz nasıl yapıyoruz. BİR link veya bilgi verebilirseniz sevinirim.

dodi34

0
Aracınız
Yukardaki linkten alabilirsin. Aux girişine takip dinliyorsun bu kadar :) ses usb ye göre kısık çıkıyor. Ona da kaliteli bir kablo alırsan benim gibi düzeltmiş olursun. Sarjlı 2 gün civarı gidiyor şarjı

Aracınız
Yukardaki linkten alabilirsin. Aux girişine takip dinliyorsun bu kadar :) ses usb ye göre kısık çıkıyor. Ona da kaliteli bir kablo alırsan benim gibi düzeltmiş olursun. Sarjlı 2 gün civarı gidiyor şarjı

normalde üzerindeki aux jakı kablosuz takılıyor direk aux girişine takılıyor galiba. Bahsettiğiniz aux kablosu uzatma kablosu olarak kullanılacak, Cihazı yani mikrofonu kendimize yaklaştırmakiçin diye anladım ben.

dodi34

0
Aracınız
Normalde o küçük aux demiri ile yine konuşuluyor ama müzik dinlerken ses az çıkıyor. O yüzden kaliteli kablo ile sesi arttırabilirsin.

Geri