Koltuk Yırtılması ve Vites Gösterge Işıkları

Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese merhaba
Bu gün 2017 model bir FC5 kasa görmeye gittim. Kısmet olursa almayı planlıyorum.
Genel olarak bir sorunu yok.
Gözle görülür sorunları;
1- Sürücü koltuğunda sürücünün sol kısmında kalan destek bölümünde sürtünmeden kaynaklı yırtılma ve ön yolcu koltuğunda yine sağ destek bölümünde sürtünmeden dolayı hafif soyulma
2- Otomatik viteste herbir konumun yanında olan küçük ışıkların yanmaması.

2. gördüğüm soruna sahibide şaşırdı. Normaldir el alıştıktan sonra kimse bakmıyordur herhalde oraya.

Bu iki sorun düzeltmesi aşağı yukarı neye mal olur

Teşekkürler.

Edit:
Vites ışıkları daha önce çözülmüş. Konu açmakta biraz erkenci davrandım :)

Son düzenleme:
Aracınız
Civic FB7 2013
Soyulmalar için konuşayım. Honda'nın tedarikçilerinin dandik ürün yollaması, bu deri kısımların üretiminden sonra kalite kontrolün düzgün yapılmamasından dolayı ve tüm hata markanın olması gerekirken kullanıcı hatası diyorlar. Ondan dolayı direksiyon soyulması gibi durumlarda olabilir. Bunlara alışmanızı tavsiye ederim.

Aracınız
Civic FC5 2017
Soyulmalar için konuşayım. Honda'nın tedarikçilerinin dandik ürün yollaması, bu deri kısımların üretiminden sonra kalite kontrolün düzgün yapılmamasından dolayı ve tüm hata markanın olması gerekirken kullanıcı hatası diyorlar. Ondan dolayı direksiyon soyulması gibi durumlarda olabilir. Bunlara alışmanızı tavsiye ederim.
Aslında ilk etapta garip gelmedi desem yeridir.
Sürücü koltuğunu anlarım ama yolcu koltuğunda bile soyulma olması çok enteresan.
Malzemede bir sorun olduğu aşikar

gunesec

Özel Üye
Herkese merhaba
Bu gün 2017 model bir FC5 kasa görmeye gittim. Kısmet olursa almayı planlıyorum.
Genel olarak bir sorunu yok.
Gözle görülür sorunları;
1- Sürücü koltuğunda sürücünün sol kısmında kalan destek bölümünde sürtünmeden kaynaklı yırtılma ve ön yolcu koltuğunda yine sağ destek bölümünde sürtünmeden dolayı hafif soyulma
2- Otomatik viteste herbir konumun yanında olan küçük ışıkların yanmaması.

2. gördüğüm soruna sahibide şaşırdı. Normaldir el alıştıktan sonra kimse bakmıyordur herhalde oraya.

Bu iki sorun düzeltmesi aşağı yukarı neye mal olur

Teşekkürler.

Edit:
Vites ışıkları daha önce çözülmüş. Konu açmakta biraz erkenci davrandım :)
Merhaba hocam. Kozmetik kusurlar cüzi bir paraya çözülür.ben araç alacak olsam çok kafaya takmam. Motor ve şanzıman sıkıntısızsa sorun yok bence. Pazarlığınızı ona göre yaparsınız.

Koltuk kılıfı ile görsel kusur kaybolur. Araçta kaza vs yoksa alınır. Keyifle binilir.??

Ad Soyad
Suat Tanar
Aracınız
Civic HB 9. Jen.
Bende 48 000 de aracimi alirken şoför koltugu sizin dediğiniz gibiydi.50000 bakımda söyledim.Kismetse bugün garantiden işlem yapacaklar.Bakalim nasil bir sonuç alacağım.Eger araç servis bakımlı ise ve garantisi 3 yılı doldurmadiysa servis bunlari garantiden yapabilir

Aracınız
Civic FC5 2017
Bende 48 000 de aracimi alirken şoför koltugu sizin dediğiniz gibiydi.50000 bakımda söyledim.Kismetse bugün garantiden işlem yapacaklar.Bakalim nasil bir sonuç alacağım.Eger araç servis bakımlı ise ve garantisi 3 yılı doldurmadiysa servis bunlari garantiden yapabilir
Araç 2017 model
Km den dolayı garanti bitmiş
Servis yırtılan parçayı değiştirecek değil mi
Koltuk değiştirmez herhalde ?

Ad Soyad
Suat Tanar
Aracınız
Civic HB 9. Jen.
Yırtılan bir parca yok,eskimiş gibi duruyordu.sadece kilflari değişecek. Garantiniz olsaydı sizde degistirebilirdiniz.iyi bir koltuk ustası yenisi gibi yapacaktır.

Aracınız
Civic FB7 2013
Servise pek güvenmeyin derim. 90 model arabaların derisinde deforme olmuyor ama yeni model civiclerde oluyor çok saçma

Ad Soyad
Suat Tanar
Aracınız
Civic HB 9. Jen.
Sabahtan servise bıraktım ve az oncede aldim,alt ve üst sungerleri ile beraber değişmiş.Guzel olmuş.

Geri