Merhaba arkadaşlar kaza babam kullanırken denk gelmiş dünkü kar fırtınısında geri geri çıkarken yogun tipiden dolayı diregi görmeyip tamponu ve sag arka lambayı çarpmış tampon kagıt gibi kesilmiş ve baglantı noktasından cıkmıs arka lamba nerdeyse boydan boya catlamıs ve köşeden ufak bir kırık ile parça içine düşmüş.
Yapım için benim düşüncem tamponu yerinden çıkarıp iç kısımdan yapıştırıp ve içerinde bant ile tutturmak ve lambaya dış kısımdan kırmız koruyucu film kaplamak.
Sizlerinde düşüncesini almak istedim tamir mi edilmeli yoksa direk yeni tampon ve arka stop alınıp mı takılmalı.
İkisininde işlemini kendim yapacıgım tamiriciye götürme gibi bir niyetim yok çünkü tamircide olan her malzeme bendede mevcut durumda.
Herkeze kazasız sürüşler dilerim iyi günler.
Yapım için benim düşüncem tamponu yerinden çıkarıp iç kısımdan yapıştırıp ve içerinde bant ile tutturmak ve lambaya dış kısımdan kırmız koruyucu film kaplamak.
Sizlerinde düşüncesini almak istedim tamir mi edilmeli yoksa direk yeni tampon ve arka stop alınıp mı takılmalı.
İkisininde işlemini kendim yapacıgım tamiriciye götürme gibi bir niyetim yok çünkü tamircide olan her malzeme bendede mevcut durumda.
Herkeze kazasız sürüşler dilerim iyi günler.