Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bugün normal çalıştırdım lastik basınç sensörü yandı 35 bastım 4 lastiğe de fakat hala sensör gitmiyor sensör nasıl gidecek yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba bugün normal çalıştırdım lastik basınç sensörü yandı 35 bastım 4 lastiğe de fakat hala sensör gitmiyor sensör nasıl gidecek yardımcı olur musunuz?
Arkadaslar malun fabrikadan cikarken araclarin lastikleri 43 ps felan geliyor ben havalari 32 ye indirdim ama lastik basinc lambasi yandi iki defa ayar yaptim ama hala yaniyor sizinki nasil SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@NoFeaR arkadaşımız zaten yapıalbilecek her şeyi link olarak paylaşmış ama ben yine de belki görsel anlatım da faydalı olabilir diye videoyu da buraya bırakıyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.