Kardeşim geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım. Bende de 2018 fc5 eco elegans var araç 90.000 km de Ne Honda servisi, nede Brc yetkili servisi konu hakkında çözüm bulamadı. Katalizör arızası veriyor, benzinde bir sorun yok. Hatta benzinde yaklaşık 3500 km yol yaptım ışık kendiliğinden söndü. LPG ye geçince yine yandı, İlk önce Gaz enjektörlerini değiştirdim, (Ağustos ayı içeresinde tanesi 2000 Tl den BRC yetkili servisinde) bir müddet sonra arıza ışığı tekrar yandı cihaza bağlandığında katalizör üzerindeki 2. sensör zengin veya fakir karışım arızası gösteriyor Ankara da gittiğim bir özel Honda servisi bana tavsiyesi egsozcularda satılan ve yanıltıcı denen aparatı taktır senin sorunun çözülür dedi bende dediğini yaptım şuan sıkıntı yok yakıt ta bir değişme yok önceden de 1 depo gaz ile şehir içi 350 km altına düşmüyordum şimdi aynı gidiyorum hatta arabanın gaz yemesi rahatlaştı,, çekişi daha iyi oldu yani bazıların yorumlarda dediği gibi yakıtta bir artış söz konusu olmadı. Ben temmuz dan buyana çok uğraştım İnternnete katalizör yanıltıcı yazarsan çıkar fiyatı 100-200 TL arası bir şey NOT: Özel servisin bana söylediği sadece araç muayenesine gideceğin zaman eksoz ölçümünü kontrol ettir öyle git ola ki değerler düzgün çıkmayabilir dedi benim şuan araçtan bir sıkıntım yok.