- Ad Soyad
- Yücehan Karaaslan
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Selamın aleyküm herkese hayırlı akşamlar. 2010 model fd6 aracım var otomatik vites sene başında LPG montajı yaptırdım BRC COMFORT tercih ettim. İlk zamanlarda yakıt tüketimi çevremdekilerin de olduğu gibi bir depo (33)Lt gaz da 300-330 km arası yol yapıyordum şehir içi sakin kullanım çok trafik yok. Ortalama yakıt tüketimin 8.5-9.5 arasındaydı. En son aracıma periyodik yağ bakımı yaptırdım ondan sonra yakıt tüketimim bir anda 33 Lt gaza 150-200 km lere düştü ortalama tüketim 15 Lt bi çok ustaya gittim yaptırdığım işlemler şunlar; gaz ayarı, filtre değişimi, bujiler 20 bin km önce takılmıştı tekrar temizlettim oksijen gaz ayarı diye bir şey yaptılar ama hiç bir şekilde düzelmiyor üç aydır bu şekilde devam ediyorum. Sübob ayarı yaptırmam gerektiğini söyledi bir usta ama yaptırmak için gittiğim ustada sesini dinleyerek ve çalışmasında geçikme olup olmadığına bakarak gerek olmadığını boşuna yaptırmamamı önerdi. Araçta tekleme geç çalışma çekişten düşme gibi hiç bir problem yok sadece yakıt tüketimi bir anda yükseldi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Örnek bi konu var mı acaba herkese hayırlı akşamlar tekrar