Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim aracimda 20 bin km önce takılmış brc comfort kit var. Yol ayarı vs yapıldı. Son 5 bakimdir eneos yag ve bosh ya da mann filtre kullanıyorum. Trafik olmayan bir şehirde yaşıyorum. Ama 1600 metre rakim ve soğuk çok fazla. Kis lastiği kullanımı çok uzun süreler. Buna rağmen 35 lt ile 420 km den aşağısıni görmedim. Tabi en önemlisi trafikte bekleme ve dur kalklar yok denecek kadar az. Tek derdimiz iklim şartları.Bir diğer mesele sürüş stili. Sert kalkislar ve sürekli gaz fren şeklinde tempo bozukluğu yakıtı artırıyor. Insan bile kosu yaparken temposu bozuldugunda asiri yoruluyor , lakin belli bir tempoda kosarsa enerjisini daha verimli kullanmış oluyor Bizim araclar sabit devirde hızlanan bir sanzimana sahip, bunu iyi kullanınca yakıt konusu gercekten avantaj olabiliyor. Bir aracı a noktasından b noktasına herkes götürebilir fakat a noktasından b noktasına araci ve yolcuları en az yoracak şekilde götüren gercekten şofördur.Istanbulda yaşayan arkadaşlar kendi araçlarını bizimkilerle kıyaslamasin çünkü istanbulda km den ziyade aracın trafikte bekleme , motor çalışma süresi çok fazla. Eşit şartlarda bir kıyaslama olmaz. İstanbul kendi içinde kıyas yapmalı. Diğer tüm şehirlerdeki trafik durumu İstanbulun yanında pek de trafik sayılmaz.SM-N975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracimda 20 bin km önce takılmış brc comfort kit var. Yol ayarı vs yapıldı. Son 5 bakimdir eneos yag ve bosh ya da mann filtre kullanıyorum. Trafik olmayan bir şehirde yaşıyorum. Ama 1600 metre rakim ve soğuk çok fazla. Kis lastiği kullanımı çok uzun süreler. Buna rağmen 35 lt ile 420 km den aşağısıni görmedim. Tabi en önemlisi trafikte bekleme ve dur kalklar yok denecek kadar az. Tek derdimiz iklim şartları.
Bir diğer mesele sürüş stili. Sert kalkislar ve sürekli gaz fren şeklinde tempo bozukluğu yakıtı artırıyor. Insan bile kosu yaparken temposu bozuldugunda asiri yoruluyor , lakin belli bir tempoda kosarsa enerjisini daha verimli kullanmış oluyor Bizim araclar sabit devirde hızlanan bir sanzimana sahip, bunu iyi kullanınca yakıt konusu gercekten avantaj olabiliyor. Bir aracı a noktasından b noktasına herkes götürebilir fakat a noktasından b noktasına araci ve yolcuları en az yoracak şekilde götüren gercekten şofördur.
Istanbulda yaşayan arkadaşlar kendi araçlarını bizimkilerle kıyaslamasin çünkü istanbulda km den ziyade aracın trafikte bekleme , motor çalışma süresi çok fazla. Eşit şartlarda bir kıyaslama olmaz. İstanbul kendi içinde kıyas yapmalı. Diğer tüm şehirlerdeki trafik durumu İstanbulun yanında pek de trafik sayılmaz.
SM-N975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.