Bir yere başladığında duyuracağını söylemişti geçen paylaşımında. Sanırım daha dinleniyorMehmet bey başladı mı bir yere arkadaşlar, bilen var mı ?
Damla’dan ayrılmıştı en son diye hatırlıyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Mehmet bey başladı mı bir yere arkadaşlar, bilen var mı ?
Damla’dan ayrılmıştı en son diye hatırlıyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Evet aracın limitleri ancak öyle ortaya çıkar. Fakat o biraz usta şöför işi. Birde boş bir güzergah veya pist olmalı. Km77 testleri bu işte iyi rol oynuyor.Paylaşıma saygım var, sonuçta video çekip monte edip yayınlamak bir emektir.
Ancak yol tutuş gösterme amaçlı orta hızlı bir viraja tek eli direksiyonu tutarak virajı dönmesi sanki bu işten hiç anlamıyor görüntüsü verdi bana. Özellikle 50 km hız sınırı olan virajda diye belirtmesi güldürdü beni
Virajın videoda göründüğü kadar anladığım yapısına göre birçok aracın zorlanmadan gireceği bir hızda iken virajda biraz hızlanarak ilerleyebilmek bence yol tutuş iyidir anlamına gelmiyor.
Benim nacizane bildiğim viraja ilk girişte girebildiği kadar yüksek hızla girip (genelde lastikler çığlığa başladığında sınıra gelinmiş demektir) viraj içinde de bu hızın ne kadarını koruyabileceği, viraj çıkışında gaza oturduğunda kafanın ne kadar açılacağından bahsedilmesini beklerdim.
Ya da daha dar bir virajda aracı bozucu ani direksiyon manevraları ile aracın önünün veya arkasının stabilitesini göstermesini isterdim.
Yada benim başıma gelen gibi, dara düşüp arabanın seni mahçup etmemesi gerekir. Yaklaşık 3 ay önce 120km hızla ani peşpeşe bir iki manevra yapmak zorunda kaldım tam geyik testlerine benzer durum oldu. Normal zaman olsun o hareketi yapmaya şahsen cesaret edemezdim. Ama Allah korudu. Civic te mahçup etmedi. Başka arabaları bilmem ama Civic yol tutuşu anlamında güven verdi bana.Evet aracın limitleri ancak öyle ortaya çıkar. Fakat o biraz usta şöför işi. Birde boş bir güzergah veya pist olmalı. Km77 testleri bu işte iyi rol oynuyor.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Civiclerde yol tutuş olarak zaten sorun yok, FC5in tutuş hissi de güven verirYada benim başıma gelen gibi, dara düşüp arabanın seni mahçup etmemesi gerekir. Yaklaşık 3 ay önce 120km hızla ani peşpeşe bir iki manevra yapmak zorunda kaldım tam geyik testlerine benzer durum oldu. Normal zaman olsun o hareketi yapmaya şahsen cesaret edemezdim. Ama Allah korudu. Civic te mahçup etmedi. Başka arabaları bilmem ama Civic yol tutuşu anlamında güven verdi bana.
Damla mı ? Ben şubat ayında aracımı aldığımda ayışığında çalışıyordu.