Civic FC5 Memnuniyet ve Bazı Detaylar?

Ad Soyad
Mithat Tikel
Aracınız
Civic FC5 2016
1.1 milyon bandına aile kullanımı için fc5 araştırıyorum. aklıma birkaç tane soru takıldı bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim.
1. olarak araç çok yerden mi aile kullanımına uygun olur mu?
2. olarak lpg tankı değişimi nasıl oluyor ve bakımları çok mu pahalı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhaba hocam, aracı hep asfaltta kullanıyorsanız yere yakınlık çok problem olmaz. Yüksek kasisler ve çukurlara dikkat etmelisiniz.
LPG tankı değişimi 10 yılda bir olur. Bu yüzden bakım olarak çok göze batmaz. Asıl şanzıman yağı ve buji gibi kalemlere dikkat edin.

Ad Soyad
Mithat Tikel
Aracınız
Civic FC5 2016
Merhaba hocam, aracı hep asfaltta kullanıyorsanız yere yakınlık çok problem olmaz. Yüksek kasisler ve çukurlara dikkat etmelisiniz.
LPG tankı değişimi 10 yılda bir olur. Bu yüzden bakım olarak çok göze batmaz. Asıl şanzıman yağı ve buji gibi kalemlere dikkat edin.
Hocam peki bu arabaların performansı aile kullanımında çok az gelir mi? Mesela 5 kişi bagaj dolu durumlarda yokuşlarda çok rahatsız eder mi?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Hocam peki bu arabaların performansı aile kullanımında çok az gelir mi? Mesela 5 kişi bagaj dolu durumlarda yokuşlarda çok rahatsız eder mi?
Performans kullanımında az gelmez.
Rampa için vites küçültüp devir yükseltmesi yaparsanız çıkarsınız. "S" Moda alıp basmak gibi.

Aracınız
Civic aracım yok
1.1 milyona makyajsız, 6-8 yaşında, kilometresi biraz gitmiş araç bulursunuz gibi. FC5 yere çok yakın mutlaka sürücü koltuğuna, yan koltuğa ve arka tarafına oturup görün, hissedin derim. 5 kişi, bagaj, klima, rampa eco motorla gidicem diye sürekli 5-6000 devir çevirmeye çalışır hem motor hem yol sesi kafa şişirir :) Çevremde eco alıp kısa sürede 182hp' ye geçenler oldu. Tabi bu değişiklik performansı iyileştirsede yalıtıma ve yere yakınlığa çare olmuyor. Herkesin önceliği, bütçesi ve araçtan beklentisi farklı. İmkan varsa mutlaka test sürüşü yapmaya çalışın, otomatik vites kullanmayı bilen birisinden, aracına bakım yaparken titiz davranan birinden, en azından cvt şanzıman bakım geçmişi belli olan bir araç bakın derim, son karar sizin.

Geri