- Ad Soyad
- Ahmet Ayhan
- Aracınız
- Civic FE1 2022
Arkadaşlar aracımda daha önce vardı yada ben duymadım yada yeni oluşan bir durumdan ötürü farklı bir ses fark ettim. Aracım 182 lik fe. Aracımı geçtiğimiz günlerde garajda çalıştırıp garaj içinde bir tur attırıp tekrar park etmek istediğimde kaputu bir açıp bakayım dedim anda rölantide normal motor tıkırtısı harici derinden lak lak sesi geldiğini fark ettim. Ses sanki motor içinden geliyor gibiydi. Aracı hemen alıp şehirde 5-10 km lik bir gezinti yapıp geri garaja geldiğimde mevcut ses yoktu. Fakat bu durum kafama takıldı. Bu gün tekrar kontrol ettim. Aracımı çalıştırdım rölantide çalışmasını dinledim normal ses harici anormal bir durum yoktu fakat garaj içinde yine bir tur atıp dinlediğimde yine aynı sesi duydum. Ses kaydetmeye çalıştım fakat yakın dinleme yapılırsa duyulabiliyor. Aracımı yine garajdan çıkarıp kullandığında tekrar döndüğümde ses yoktu. Çok enteresan geldi bana. Bir yandan da yatak sesi olma ihtimali korkutuyor çünkü ses onu andırıyor. Videoyu ekliyorum aracım henüz 22 bin Km de ve bakımları tamdır.