Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
merhaba bugün aracın suyunu kontrol ettim baya bi eksikti yarım litre su koydum sonra ölçtürmeye gittim derecesini 5 derece felan çıktı , kapaktan biraz su aldık antifrizli su ekledik 1 lt ye yakın şimdi 25 derece diyor. - - sorum bazı yerlerde motor sıcakken kapak açılmaz diyor hava yapar felan diyorlar ama ben 4 -5 kez açmışımdır bugün ayarlamak için , bir sıkıntı olabilir mi araçta şuan nasıl anlayabilirim. - - ikinci olarak fc5 kasada su eksilmesi yaşayan varmı?birde aracın su seviyesi çok zor görülüyor kalın plastik yapmışlar
merhaba bugün aracın suyunu kontrol ettim baya bi eksikti yarım litre su koydum sonra ölçtürmeye gittim derecesini 5 derece felan çıktı , kapaktan biraz su aldık antifrizli su ekledik 1 lt ye yakın şimdi 25 derece diyor.
- - sorum bazı yerlerde motor sıcakken kapak açılmaz diyor hava yapar felan diyorlar ama ben 4 -5 kez açmışımdır bugün ayarlamak için , bir sıkıntı olabilir mi araçta şuan nasıl anlayabilirim. - - ikinci olarak fc5 kasada su eksilmesi yaşayan varmı?
birde aracın su seviyesi çok zor görülüyor kalın plastik yapmışlar
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.