İyi bayramlar, sadece motorun üst kapak damı terleme var, yoksa motorun yanlarinda arkasında üst kapağa doğru da terleme varmı?İyi bayramlar aracım 2018 model civic motor üst kapakta terleme farkettim sildim takip edeyim dedim ama aklıma takıldı ismini bilmiyorum ama sarı çizgilerin oldugu hortumun çevresi öneriniz var mı ne yapmalıyım geçen yıl subab ayarı yapıldı onunla mı ilgilidirEkli dosyayı görüntüle 269043
Gösterin tabiki de iyi bisey değil yağ eksiktir her kullandığınızda,Sadece üst kapakta hocam servise gitmek gerekecek gibi subab ayarından önce böyle bir problem olmamıştı
İyi bayramlar aracım 2018 model civic motor üst kapakta terleme farkettim sildim takip edeyim dedim ama aklıma takıldı ismini bilmiyorum ama sarı çizgilerin oldugu hortumun çevresi öneriniz var mı ne yapmalıyım geçen yıl subab ayarı yapıldı onunla mı ilgilidirEkli dosyayı görüntüle 269043
Merhaba öncelikle aracınız servis Garantili ise...Yetkili servise gitmekte fayda var...En azından fikir edinmiş olur Bi sorun var mı diye sorarsınız.....Çok sagolun hocam inanın ne oldugunu bilmiyordum hortumu kontrol ettim ama bir gevşeklik göremedim ama tam o bölgede terleme hortumun giriş noktası ve motor kapağında ya kapaktan sızan hortumun birleşim yerini nemlerdirdi yada hortumun giriş noktasında problem