Civic FC5 Multimedyada video izlemek

Herkese selam ,

yeni kasa 2020 honda eco elagance aldım bu hafta araç kısmetse teslim edilecek merak ettiğim usb den video izleniyor mu seyir halindeyken yardımcı olursanız sevinirim

Bide aracı teslim alırken nelere dikkar etmeliyim Bazı araçlar boyalı değişenli olabiliyormuş alırken ne öneriniz var tecrübeli olanlardan

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

WolfRaM

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2019
Herkese selam ,

yeni kasa 2020 honda eco elagance aldım bu hafta araç kısmetse teslim edilecek merak ettiğim usb den video izleniyor mu seyir halindeyken yardımcı olursanız sevinirim

Bide aracı teslim alırken nelere dikkar etmeliyim Bazı araçlar boyalı değişenli olabiliyormuş alırken ne öneriniz var tecrübeli olanlardan

Aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Seyir halinde video izlenmiyor maalesef, farklı işlemlerle bu işi çözen arkadaşlar var forumda, garanti konusundan çekindiğimden dolayı ben denemedim ama tecrübeli arkadaşlar aydınlatacaklardır ya da arama kısmından da ilgili konu başlıklarını bulabilirsin.

Ben şahsen aracı alırken sizin gibi endişelendiğimden dolayı, teslim imzasını atmadan önce boya ölçüm cihazıyla servis görevlisine kontrol ettirdim.
Fakat yine de içim rahat etmedi, rahat tavırlarından dolayı arkadaşlara pek güvenemedim ve aracı teslim alıp çıkar Çıkmaz 100mt ileride ekspertize sokup boya değişen kontrolü yaptırdım, 5 yıl sonra satarken uğraşacağıma alırken 150tl verip baktırmak daha cazip geldi, içim rahatlamış oldu :D
Yani tercih sizin, fakat kontrol her zaman iyidir bence ;)

WolfRaM

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2019
Herkese selam ,

Bir de güncel fiyat alabilir miyiz ?
Kaça nereden aldınız aracınızı ?

İstanbul ici arac basinda diger illerden uzaktan baglanti ile "cihaz hizinda en ufak dusmeme garantisi" ile islem yapiyorum ozelden mesaj atarsaniz bilgi verebilirim.

Geri