Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
arkadaşlar n11 den newmatemultimedia diye bir firmadan 2850 tl ye 2012 model aracım multimedia aldım serviste taktirdim. çokta güzel oldu. telefon rehber aktarma WiFi Bluetooth iletişimi navigasyon herseyi 10 numara çalışıyor. bilginize. önce tereddüt ettim 5000 6000 tl ilk cihaz mi alayım diye ama Android 10 ve 2 GB Ram ve 16 GB hafıza işimi görür dedim ve gördü. firma her soruma cevap verdi telefonla görüşüp herseyi tanıttı. sizlerde tavsiye ederim. bilgi olsun diye paylaşıyorum.SM-A505F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
arkadaşlar n11 den newmatemultimedia diye bir firmadan 2850 tl ye 2012 model aracım multimedia aldım serviste taktirdim. çokta güzel oldu. telefon rehber aktarma WiFi Bluetooth iletişimi navigasyon herseyi 10 numara çalışıyor. bilginize. önce tereddüt ettim 5000 6000 tl ilk cihaz mi alayım diye ama Android 10 ve 2 GB Ram ve 16 GB hafıza işimi görür dedim ve gördü. firma her soruma cevap verdi telefonla görüşüp herseyi tanıttı. sizlerde tavsiye ederim. bilgi olsun diye paylaşıyorum.
SM-A505F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.