Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...Hocam bende navitech nx 214f var.Aldigim yer honda ya anlasmali olarak navitech ve cyclone takiyormus eskiden.Bana cyclone da cok israr etti.rehber ozelligi vardi navitechten fazla.Dokunmatikleri hizlari ayni geldi.Kisisel olarak ben navitech i hem gorsellik hem menu olarak daha cok begendigim icin tercih ettim.Navigasyonu igo guncelleme imkani omur boyu gayet iyi.igo yu bilen bilir fazla soze gerek yokRadyo zayif oda bence honda dan kaynaklaniyor cunku orjinal radyosuda zayifti.tv sehir icinde ve duruken cok iyi ama hareket halinde dogal olarak cekmiyor.Bu arada cyclone 200 tl daha pahali idi.
Ynt: Navigasyon Önerileriniz ...
Hocam bende navitech nx 214f var.Aldigim yer honda ya anlasmali olarak navitech ve cyclone takiyormus eskiden.Bana cyclone da cok israr etti.rehber ozelligi vardi navitechten fazla.Dokunmatikleri hizlari ayni geldi.Kisisel olarak ben navitech i hem gorsellik hem menu olarak daha cok begendigim icin tercih ettim.Navigasyonu igo guncelleme imkani omur boyu gayet iyi.igo yu bilen bilir fazla soze gerek yok
Radyo zayif oda bence honda dan kaynaklaniyor cunku orjinal radyosuda zayifti.tv sehir icinde ve duruken cok iyi ama hareket halinde dogal olarak cekmiyor.Bu arada cyclone 200 tl daha pahali idi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.