Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuUYnt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuUSorunsuz diye de 6 yıl garanti verdikleri aracı dışarıya götürmem ben. Şahsi fikrim tabiki de. Benim servisle iletişimim çok iyi. Tanıdık olmasının da etkisi var kesinlikle ama garanti olayını bir kenara atmamak lazım. Eski aracımda 3. yılında aküsü bitti. Garantiden değişimi olmuştu. Bu yüzden ben sorun ihtimali %1 bile olsa servis dışına çıkmam. Eğer sorun başımıza gelirse ihtimal %100 olmuş olur. Herkesin şahsi görüşüdür saygı duyarım. Her servisin tavrı da farklıdır bunu da biliyorum.iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Navitech 220R İnceleme Videosu yokmuU
Sorunsuz diye de 6 yıl garanti verdikleri aracı dışarıya götürmem ben. Şahsi fikrim tabiki de. Benim servisle iletişimim çok iyi. Tanıdık olmasının da etkisi var kesinlikle ama garanti olayını bir kenara atmamak lazım. Eski aracımda 3. yılında aküsü bitti. Garantiden değişimi olmuştu. Bu yüzden ben sorun ihtimali %1 bile olsa servis dışına çıkmam. Eğer sorun başımıza gelirse ihtimal %100 olmuş olur. Herkesin şahsi görüşüdür saygı duyarım. Her servisin tavrı da farklıdır bunu da biliyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.