Civic FE1 Ön cam iç sütun üzeri şişlik?

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Arkadaşlar aracım 2022 model 182hp expls fe1 kasa civic. Aracımı bu sabah garajdan çıkarmak istediğimde muhtemel ışık yansıması neticesi görselini eklediğim durumu fark ettim. İlk etapta göz yanılması sandım fakat ön cam sağ sütunu elle kontrol ettiğimde görselde de fark edildiği gibi bir şişme durumunun olduğunu gördüm. Aynı durum sol tarafta da elle yaptığım kontrolde fark ettim fakat sağ taraf kadar belirğin değil. Aracım hatasız bir araç bu durum nedir bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba. Ayrıca gözle normal şartlarda fark etmek zor gibi elle ve çok hafif o sütunu kontrol ettiğimizde fark ediliyor cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_0427.jpeg
    IMG_0427.jpeg
    209.4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0426.jpeg
    IMG_0426.jpeg
    208.2 KB · Görüntüleme: 40
Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Bir kaç yetkili servis ile görüşme yaptım ve buraya paylaştığım fotoları kendilerine ilettim sonuç olarak böyle bir şikayetin daha önce hiç kendilerine iletilmediğini ilk defa karşılaştıklarını söylediler. Garanti durumu hakkında ise iç plastik aksamın 1 yıllık garantiye tabi olduğunu belirttiler. Kullanılan plastik ürünün kalitesinden dolayı güneşte vs kaldıkça böyle durumların olabileceğini söylemeye çalıştılar. Sonuç olarak kimsenin başına gelmeyen veya mevcut olup farkında olunmayan bir durum ile karşı karşıya kaldım ve bu saçma durumlar canımı cidden çok sıkmaya başladı. Aracım sürekli kapalı garajda güneş gördüğü dahi yok dememe rağmen ürün kalitesi düştü demeye getiriyorlar. Bu durum karşısında yapılacak bişey yok sanırım anlaşılan en fazla yetkili servisten ücreti ne kadarsa parça temin ederek değiştirmek olacak ilerde sanırım şişlik büyümeye devam ederse.

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Fark edilmeyecek kadar çok küçük bir şişme değişiklik var dikkat çekmiyor siz iyi fark etmişsiniz. Zamana bağlı olarak bu tip şeylerin artmamasını diliyorum..

Aracınız
Civic FC5 2020
Bir kaç yetkili servis ile görüşme yaptım ve buraya paylaştığım fotoları kendilerine ilettim sonuç olarak böyle bir şikayetin daha önce hiç kendilerine iletilmediğini ilk defa karşılaştıklarını söylediler. Garanti durumu hakkında ise iç plastik aksamın 1 yıllık garantiye tabi olduğunu belirttiler. Kullanılan plastik ürünün kalitesinden dolayı güneşte vs kaldıkça böyle durumların olabileceğini söylemeye çalıştılar. Sonuç olarak kimsenin başına gelmeyen veya mevcut olup farkında olunmayan bir durum ile karşı karşıya kaldım ve bu saçma durumlar canımı cidden çok sıkmaya başladı. Aracım sürekli kapalı garajda güneş gördüğü dahi yok dememe rağmen ürün kalitesi düştü demeye getiriyorlar. Bu durum karşısında yapılacak bişey yok sanırım anlaşılan en fazla yetkili servisten ücreti ne kadarsa parça temin ederek değiştirmek olacak ilerde sanırım şişlik büyümeye devam ederse.
İç aksam bir değil 3 yıllık bir garantiye sahip

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Özkan albayrak
Aracınız
Civic aracım yok
Bende bi süre sonra fk7 almayı düşünüyorum konu dikkatimi çekti ilginç bir durum ama Honda servisinin konuyu kapatıp üstünden atmaya çalışmasını duymak üzdü diğer araç sahibi arkadaşların yorumlarını merak ediyorum daha fazla denk gelicekmi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Tşk ederim bazen görünmez oluyor ışık vurması ile kayboluyor gibi fakat o yüzeyi elle hafif şekilde kontrol edip tarayınca yükselti farkı hissediliyor
Sağlı sollu olarak sütünu kontrol ettim yani şu anda görünür fark edilir bir şey yok. Gerçi gözlüğümü de takma almayı yanıma almayı unutmuştum ama 😂😂😂😂

Geri