Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön ve arka hoparlörler Alpine ile değiştirilmiştir .. işlem tamam
Ynt: Ön ve arka hoparlörler Alpine ile değiştirilmiştir .. işlem tamam
bugun beni ankaradan biri aradı forumda lpg aparatı kisaltma mevzu icin arkadaşı tanımiyorum dogrusu..
sekreter ismail bey ankaradan hondacı biri sizi arıyor dedi..siz onu tanımazmışsınız ama o sizin taniyormuş ne yapayım dedi..
neyse konustuk kafasındaki butun sorulara cevap aldı lpg aparatında cam kalkarken şisme meydana gelmesine kadar sonra kapattık gitti bugun yarın iş yerine tel gelirse heyecan yapmayın
Telefonu nereden bulmuş?
Bu arada; haut-parleur. Çıss takk çıss takk, dubabadu dubada.
:driver:
[quote author=avansis link=topic=475.msg6872#msg6872 date=1403270835]
bugun beni ankaradan biri aradı forumda lpg aparatı kisaltma mevzu icin arkadaşı tanımiyorum dogrusu..
sekreter ismail bey ankaradan hondacı biri sizi arıyor dedi..siz onu tanımazmışsınız ama o sizin taniyormuş ne yapayım dedi..
neyse konustuk kafasındaki butun sorulara cevap aldı lpg aparatında cam kalkarken şisme meydana gelmesine kadar sonra kapattık gitti bugun yarın iş yerine tel gelirse heyecan yapmayın
Satalım arabaları o zaman..
:aman:
[quote author=Gelendostlu link=topic=475.msg6879#msg6879 date=1403271932]
Bu civic bütün mahremiyetimizi ortaya saçtı. Blr arkadaş da bana yu tüp den mesaj atmış.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.