cagdasozkan
Özel Üye
Sevgili Honda severler,
Tanışma sayfasında "konserlerde görüşürüz" demiştim. Şimdi bu sözün %50'sini gerçekleştiriyorum. Görüşemiyoruz, ama bir konserim var yine de siz beni görebileceksiniz.
Velhasıl kelam bu akşam (16 Aralık) saat 21.00'dan itibaren YouTube'da @gediksanat ve @gedikedu kanallarından geçtiğimiz hafta kaydettigim bir konserim yayınlanacak. Klasik müzik seven, sevmeyip merak eden herkesi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
Sevgiler...
Teaser videosu için (Facebook):
Teaser videosu için (Instagram):
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanışma sayfasında "konserlerde görüşürüz" demiştim. Şimdi bu sözün %50'sini gerçekleştiriyorum. Görüşemiyoruz, ama bir konserim var yine de siz beni görebileceksiniz.
Velhasıl kelam bu akşam (16 Aralık) saat 21.00'dan itibaren YouTube'da @gediksanat ve @gedikedu kanallarından geçtiğimiz hafta kaydettigim bir konserim yayınlanacak. Klasik müzik seven, sevmeyip merak eden herkesi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
Sevgiler...
Teaser videosu için (Facebook):
Teaser videosu için (Instagram):
İstanbul Gedik Üniversitesi on Instagram: "İstanbul Gedik Üniversitesi Piyano Festivali’nde D. Scarlatti’nin piyano sonatlarını Çağdaş Özkan’ın yorumuyla dinleyeceğiz. 🕘16 Aralık akşamı YouTube kanallarımızda buluşalım ! YouTube: @gedikedu @
43 likes, 0 comments - gedikedu on December 15, 2020: "İstanbul Gedik Üniversitesi Piyano Festivali’nde D. Scarlatti’nin piyano sonatlarını Çağdaş Özkan’ın yorumuyla dinleyeceğiz. 🕘16 Aralık akşamı YouTube kanallarımızda buluşalım ! YouTube: @gedikedu @gediksanat . We will listen D...
www.instagram.com
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi