Ötv indirimli civic fc5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 38fc5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

38fc5

0
Aracınız
Arkadaşlar 6 ay önce rapora başvurduk %89 verdiler şaka gibi. Şu an tekrar başvuracağız alan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. Ötv indirimi için dedik ilk başvuruda bunların yüzünden aylardır civic sedana kavuşamadım gerçi herşeyde bir hayır vardır. Dizel zf9 ileri şanzımanlı alma şansım doğdu

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ywzckr

0
Ötv indirimli civic fc5

Arkadaşlar 6 ay önce rapora başvurduk %89 verdiler şaka gibi. Şu an tekrar başvuracağız alan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. Ötv indirimi için dedik ilk başvuruda bunların yüzünden aylardır civic sedana kavuşamadım gerçi herşeyde bir hayır vardır. Dizel zf9 ileri şanzımanlı alma şansım doğdu

Hocam bendede %84 vermislerdi her hastaligin karsiligina oran da vermemislerdi bashekime sormustum kem kum ediyodu talimat vermisler herkese rapor vermeyin otv indirimi yuzunden mercedes aliyor millet diye mercrdesin gecen yil satisin samsunda yarisi engelli araciymis. ilk basvurum bakim ayligi uzerine idi, 10 gun sonraki ise baska hastahanedenotv indirimi ile basvurdum %94 aldim. Alzheimer yada zihinsel engel varsa vasi tayini ve arac alim islemleriniz olacak bu kisim raporu almaktan daha ugrastirici haberiniz olsun.

Son düzenleme:

ywzckr

0
Ötv indirimli civic fc5

Alzheimer filan yok çok şükür ama ötv dedim diye vermediler 89 nedir ya. Siz itiraz mı ettiniz

Yok hocam itiraz edince uğraştırıyor, raporlara hangi konuda basvurdugunuz onemli ben once bakim ayligi ile basvurdum, sonra otv indirimi icin ikisi ayri konular oldugu icin basvurabildim tekrardan. Ama hastane degistirebilirsin bazi yonetimler farkli tavir tutunuyor, alzheimer koah bobrek yetmezli kalp kapakcigi vb. Bi suru hastalik var dedemde ona ragmen vermemisti bende arastirma hastanesine basvurup almistim raporu. Otv demezsen alamazsin onu bil, cunku bakim ayligina %50 uzeri agir engel yetiyor.

H sınıfı ehliyet varsa bu oran ile alabilirsiniz diye biliyorum. Raporu bir bayiye verin 10 dakkada vergi dairesi dönüş yapıyor. Ehliyet yoksa %90 gerekiyor. Babamın ehliyet yok %90 dan aldık. 80 vermişler ama 60 yaştan da 10 gelmiş.

Geri