arkadaslar 2017 model fc5 executive aracim ikinci el olarak 3 ay once aldim .aracimin hasar kaydi vardi bilerek aldim. park sensorlerimin ikisinde ariza oldugunu farkettim onde cisim algiliyordu bi sey yokken , kendi imkanlarimizla tamir ettik ama bugun arac tum park sensorleri ariza gosteriyor
tespitimizde iki adet park sensoru hasar gormustu kablo tesisatindada sorun vardi
sorum su alirxpressten park sensoru getirmeyi disunuyorum acaba bu fb7 ile fc5 park sensorleri birbirinr oluyormu yada bizim araclarin park sensorlerini kullanan diger honda mideli vsrmi bide onerebilceginiz uygun fiyata satis yapan adres varmi
ali expresste civic icin bizim araclara uygun park sensorleri var 10 dolar civari ama fc5 yada model belirtmemis accord yazmis ama ayni bizimkilere benziyor
ikinci el sensor icin 200 tl fiyat aldim
ankarada onerebilceginiz uygun yerler varsa sevinirim saygilarimla
SM-J320H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
tespitimizde iki adet park sensoru hasar gormustu kablo tesisatindada sorun vardi
sorum su alirxpressten park sensoru getirmeyi disunuyorum acaba bu fb7 ile fc5 park sensorleri birbirinr oluyormu yada bizim araclarin park sensorlerini kullanan diger honda mideli vsrmi bide onerebilceginiz uygun fiyata satis yapan adres varmi
ali expresste civic icin bizim araclara uygun park sensorleri var 10 dolar civari ama fc5 yada model belirtmemis accord yazmis ama ayni bizimkilere benziyor
ikinci el sensor icin 200 tl fiyat aldim
ankarada onerebilceginiz uygun yerler varsa sevinirim saygilarimla
SM-J320H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.