- Ad Soyad
- Ahmet Gönülkırmaz
- Aracınız
- Civic FB7 2016
Güzel duruyor.Arkadaşlar merhaba bir photoshop çalışması yaptım. Yeni kasa fe1 jantlarini fb7 ye uyarlamaya çalıştım. Sizce nasıl olmuş?
Kormetalin OEM olarak bu model ürettiği jant var onu almayı düşünüyorum
Kormetal JANT-HONDA JANTI 7.5X17 5X114 17* ET.40 CB.64.1 JANY-4 ADET Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kormetal JANT-HONDA JANTI 7.5X17 5X114 17* ET.40 CB.64.1 JANY-4 ADET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bursa'da sürekli gittiğim bir lastikçi ona soracağım gerçekten kormetal üretimi mi bulabilir mi diye bugün iş çıkışı uğrayacağım
Bursa'da sürekli gittiğim bir lastikçi ona soracağım gerçekten kormetal üretimi mi bulabilir mi diye bugün iş çıkışı uğrayacağım
Hayır tabikide fabrika çıkışı olarak kormetal değil jantlar bunun bilincindeyim Türkiye piyasasında kormetal üretmiş. Sonuçta kormetalde replika olarak üretiyor fakat kormetal diğer replika jantlara göre daha kaliteli bir markaeğer orijinalleri soruyorsanız kesinlikle Kormetal üretimi değil tam aksine global anlamda baya isim yapmış hatta modifiye camiasında bilinen beni şaşırtan bir markaydı ben baktığımda ,atıyorum 5zigen,O.Z gibi bir markaydı ama tam hatırlamıyorum hangisiydi.
herhangi bir arkadaşımız kışlıkları takarken iç yüzeyinde kalan marka amblem,üretici damgasına bakarsa paylaşabilir ama kesinlikle Kormetal veya yerli değiller