Radyo ekranına gelen mesaj ve radyonun kendiliğinden değişmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kinger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kinger

0
Arkadaşlar herkese merhaba. Benim sorunum radyo dinlerken kendiliğinden baska bi kanala geçiyor ve ekrana resimdeki yazı geliyor. Select e basıyorum duzeliyor ama belli bi süre sonra yine aynısı oluyor. Kısacası radyo dinleyemez oldum. Tam güzel bi şarkı dinliyorum hop bi anda haberlere gecio ve yazi çıkıyor, çıldırıcam resmen . Lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• 20181112_090953.jpg
    20181112_090953.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 36
Ta açık kalıyor ve en iyi çeken kanala geçiş oluyor muhtemelen o ta kapanıyor mu ayarlardan?

COR-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

@Kinger TA özelliğini kapatabilirsiniz, konuyla ilgili bilgileri ekliyorum,

Arkadaslsr bende ileri geri tuşları ile frekans değiştirmek istediğimde frekans hızlı bir sekilde değişir ya hani o olmuyor, tuşa basar basmaz sanki hafızasında 20-25 tane kanal var onları sırasıyla calıyor. Ekranda frekansı yani rakamları hiç görmüyorum sadece kanallar sırayla calıyor. Baska da frekans bulmuyor. Örnekleyecek olursam 102.5 te x kanalındayken ileri tusuna basıyorum 104 te ki Y kanalına geciyorm. Halbuki iki frekans arasında Cook kanal var.. Nedir sıkıntı hala cözemedim bilgisi olan varsa cok sevinirim saygılar.. Elegance orj. 5 inc ekran bu arada..

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri